Jurassic Park -dinosauruspuistosimulaattori saa jatkoa – ja kyllä, Jeff Goldblum on messissä / Uutiset / pelaaja.fi

Jurassic Park -dinosauruspuistosimulaattori saa jatkoa – ja kyllä, Jeff Goldblum on messissä

10.06.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Jurassic World Evolution 2, Jurassic World, Jurassic Park

Dinosauruspuistosimulaattori Jurassic World Evolution on saamassa jatkoa. Planet Coaster- ja Planet Zoo -tekijä Frontier Developments on vahvistanut työstävänsä parhaillaan Jurassic World Evolution 2:ta, joka olisi määrä saada ulos vielä loppuvuodesta pc:lle ja uuden sekä edellissukupolven PlayStationeille ja Xboxeille.

Jatko-osan luvataan vievän sarjaa eteenpäin tietysti sellaisilla perinteisillä lisäyksillä, kuten uusilla dinosauruksilla ja vaihtelevilla Muertes-saariston ulkopuolella sijoittuvilla ympäristöillä. Dinosaurusten käyttäytymisen kerrotaan senkin kehittyneen yksityiskohtaisemmaksi ja älykkäämmäksi, kun taas eri pelitiloja luvataan neljää kappaletta.

Pelitiloista keskeisin on kampanjamoodi, jossa eletään läpi Jurassic World: Fallen Kingdom -elokuvan jälkeisiä tapahtumia tuttujen näyttelijöiden, kuten Jeff Goldblumin ja Bryce Dallas Howardin ääniohjauksella. Muuten odotettavissa on tietysti vapaamuotoisempi hiekkalaatikkotila, erilaisia haasteita tarjoava Challenge-osuus sekä lopulta Chaos Theory -tila, jossa eletään uudelleenkuvitellusti läpi Jurassic World -elokuvien tapahtumia pelaajan valvonnan alla.

Ohessa jo Goldblum-maistiaisia tarjota Jurassic World Evolution 2:n julkistustraileri.

Lähde: Frontier Developments

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.