Jurassic World Evolution on nyt miljoonahitti – lisää sisältöä tulossa / Uutiset / pelaaja.fi

Jurassic World Evolution on nyt miljoonahitti – lisää sisältöä tulossa

20.07.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Jurassic World Evolution on onnistunut yltämään miljoonan kappaleen myynteihin, kehittäjä Frontier Developments on ilmoittanut.

Lukeman saavuttamiseen meni noin kuukausi, sillä peli ilmestyi pc:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle alunperin latauskuosissa 12. kesäkuuta. Fyysisesti peli tuotiin myyntiin konsoleille jälkikäteen heinäkuun 3. päivä.

Menestyksen siivittämänä Frontier onkin samalla vahvistanut, että se on kehittämässä peliin parhaillaan uutta sisältöä. Tarkalleen tiedossa ei ole vielä, mitä tuleman pitää, mutta studio on luvannut käyneensä läpi muun muassa pelaajapalautetta ja ehdotuksia. Jo tähän mennessä peli on laajentunut ilmaisilla Jurassic World: Fallen Kingdomin dinosauruksilla ja myös seuraavaksi tulossa on myös jonkinlainen ilmainen päivitys.

Pelaaja-lehden arvostelun Jurassic World Evolution on luettavissa parhaillaan saatavilla olevasta heinä-elokuun tuplanumerosta.

Lähde: Jurassic World Evolution (foorumi), GamesIndustry

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

En ole pitkään aikaan koukuttunut videopelin äärelle niin kuin Jurassic World Evolutionin tapauksessa. Platinum trophy tuli saavutettua todella nopeasti.

Pitääpä palata pelin pariin uuden sisällön myötä.