Just Cause 3 -päivitys lupaa vähentää lataustaukojen tuskaa / Uutiset / pelaaja.fi

Just Cause 3 -päivitys lupaa vähentää lataustaukojen tuskaa

17.12.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
1

Avalanche Studiosin Just Cause 3 on saanut vastikään uuden päivityksen, jonka luvataan kajoavan pelin polttavimpiin ongelmiin.

Joulukuun alussa julkaistun Just Cause 3:n 1.02-päivitys on julkaistu eilisen aikana PS4:lle ja pc:lle. Päivityksen kerrotaan lyhentävän merkittävästi Just Cause 3 -pelikokemusta vaivanneita lataustaukoja. Avalanche Studios kertoo pelin blogissa päivityksen parantavan myös Just Cause 3:n vakautta osana suurempaa suunnitelmaa pelin optimoimiseksi.

Studio on nähnyt tarpeelliseksi myös korostaa muutamia Just Cause 3:n yksityiskohtia vastauksena pelaajien palautteeseen. Ohjeistuksessa mainitaan välikohtausten olevan ohitettavissa ohjaimen B-näppäintä pohjassa pitämällä tai taukovalikon kautta. Lisäksi Just Cause 3 ei sisällä tarkoituksella juoksu- tai kyykkynappia, sillä tarkoituksena on kannustaa pelaajia hyödyntämään pelihahmo Ricon muita kykyjä liikkumiseen ja väistelyyn.

Just Cause 3:n päivitys julkaistaan kaikille pelialustoille viikon loppuun mennessä.

Lähde: Avalanche Studios

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

Asensin pelin vasta eilen PS4:lle ja patchi oli näemmä jo ilmestynyt. Vain reilun tunnin kerkesin pelaamaan, mutta huomasin kyllä lataustaukojen olevan edelleen aika pitkiä verrattuna moniin kilpailijoihin. Tiedä sitten minkälaisia ovat aikaisemmin olleet?