Just Cause 3 paljastettiin! Avoimen maailman hulluttelu jatkuu ensi vuonna / Uutiset / pelaaja.fi

Just Cause 3 paljastettiin! Avoimen maailman hulluttelu jatkuu ensi vuonna

11.11.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Avalanche Studiosin hullutteleva avoimen maailman pelisarja Just Cause tekee paluun vuonna 2015. Pelilehti Game Informerin uusin numero paljastaa, että Just Cause 3 on parhaillaan matkalla Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle.

Just Cause 3 on sijoittumassa tapahtumiltaan Välimerelle, jossa monet tutun pelisarjan elementit tekevät paluun. Laskuvarjo ja tarttumaköysi ovat erityisesti jälleen osa seikkailua, minkä ohella mukaan on saatu nyt myös kokonaan uusi liitopuku, jolla päästään liitelemään läpi uuden julman ja raskaasti aseistetun diktaattorin hallitseman pelialueen.

Game Informerille annettujen tietojen mukaan peli on ollut kehitteillä kolmisen vuotta.

Kyseessä on ainakin toinen suurempi peliprojekti, joka Avalanchella on parhaillaan työn alla. Ensi vuonna ruotsalaisstudio valmistautuu julkaisemaan yhdessä Warner Brosin kanssa myös virallisen Mad Max -pelin.

Lähde: Game Informer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Jeah! Vihdoinki. Tätä on odotettu. Toka osa oli kyl helvetin hyvä vaikka pieni autioituneisuus vaivaskin saarta.:)

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Hitto...tää on aika kova. Mulla on vieläkin kakkososakin pelaamatta, mutta pelasin sen demon varmaan 10 kertaa läpi.

Käyttäjän OneSAMU kuva
OneSAMU

Kakkososa tosiaan oli niin mukava sähellys että tätä odotan innolla. Jos vaan ei olisi täynnä mikromaksuja...

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Nykyajan yltäkylläisyydessä on täysin sattumanvaraista tuunko koskaan pelaamaan Just Cause 2:sta. Mieli kyllä tekee pelata miltei kaikkia pelejä. Ei voi mitään ko ihmiselämä on niin lyhyt. Täytyy vaan yrittää nauttia päivä kerrallaan.

Käyttäjän Airus kuva
Airus

Olin hyvin hyvin hypeissäni, kun Just Cause 2:ta odotettiin ja valitettavaa kyllä se pieneksi pettymykseksi jäi, vaikka reippaasti yli 50 tuntia tulikin pelattua. Peli näkyi niin selvästi ne hyvät asiat joihin oli käytetty aikaa ja vaivaa ja saatu peli muun muassa näyttämään konsoleilla ihan älyttömän hyvältä sen aikaisiin peleihin nähden.

Kuitenkin ääninäyttely ihan hirveätä, tarinaa oltiin varmasti mietitty ainakin puolisen tuntia firman saunaillassa ja kehittäjät ilmeisesti totesivat, että elävä ja rikas maailma on liian nähtyä ja tehdään me tämmöinen karu tyhjiö. Näin kärjistettynä siis ja oli joukossa ihan ok-tason tarinatehtäviäkin omasta mielestä, mutta kyllä näillä alueilla saisi kolmas osa petrata reippaasti.

Ajaminen taas oli kaksiteräinen miekka. Toki GTA-sarjassa ja monessa monessa muussakin se on toteutettu huomattavasti paremmin ja Just Causessa tuntui kuin ajaisi aina muutaman millin maanpinnan yläpuolella eikä ajokeissa oikein tuntunut olevan tarpeeksi eroavaisuuksia. Silti se toimi ainakin itselläni ihan kohtuullisesti ja olihan niitä ajokkejakin vissiin yli sata mopedista hävittäjiin.

Odottelun alle jää kolmonen ja ainakin traikkuja katsoo mielellään, koska niissä tämä sarja on aina loistanut.

Käyttäjän Nahkakastanja kuva
Nahkakastanja

Yhdyn muitten mielipiteisiin, itekkin tuli kakkosta pelattua monia monia monia tunteja mutta sitli pakko myöntää että vähän keskeneräseltä se tuntu. tehtävät oli itseääntoistavia ja elämä maailmasta puuttui melkein kokonaan. suurin osa niistä 300+ kylistä ja kaupungeista oli vain muutama tienvarressa olevaa mökkiä joka sai ne tuntumaan enemmänkin slummeilta. Pelimekaniikoiltaanhan JC2 oli oikein nautinnollinen kokemus, kumpa vaan oisivat panostaneet yhtä paljon muuhunkin kuin vain isoon ja kauniiseen pelimaailmaan ja laskuvarjoiluun. Innolla jään silti kolmosta odottelemaan. :)

Käyttäjän SamTheFurious82 kuva
SamTheFurious82

Mahtavaa, kakkosesta pidin suunnattomasti mutta olen samoilla linjoilla muiden kanssa että maailma itsessään ei lopulta tarjonnut juuri muutakuin militaristien tuhoamista jatkuvalla vimmalla, hauskoilla välineillä tosin.
Josko nyt jotain "minipelimäisiä" lisäyksiä yms