Just Cause 3:n, Hitmanin ja Deus Ex: Mankind Dividedin uudet pelikuvatrailerit ovat täällä / Uutiset / pelaaja.fi

Just Cause 3:n, Hitmanin ja Deus Ex: Mankind Dividedin uudet pelikuvatrailerit ovat täällä

16.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Square Enixin tiistaina järjestämä E3-lehdistötilaisuus poiki uutta videomateriaalia yhtiön tulevista länsimaisista peleistä. Ensimmäistä kertaa nähtäville onkin nyt saatu oikein liikkuvaa pelikuvaa sekä Deus Ex: Mankind Dividedista kuin myös tiistaiaamuna paljastetusta uudesta Hitman-pelistä.

Myös Just Cause 3 sai toki sekin lehdistötilaisuuden myötä uuden trailerin. Tässä tapauksessa merkittävämpi uutinen alkaa olla kuitenkin se, että pelin on vahvitettu saapuvan maailmanlaajuisesti niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle kuin pc:llekin 1. joulukuuta.

Ohesta kukin mainituista trailereista. Mikäli ensi vuodelle luvatusta Deus Ex: Mankind Dividedista halajaa lukea lisää, kannattaa selaimellaan surfata Pelaajalehti.comin kehittäjähaastattelun luokse. Pelaaja-lehden kesäkuun numerossa piisaa myös enemmän asiaa pelistä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kova kolmikko kyllä ja kaikki tulee jossakin vaiheessa ostettua. Eniten kiinnostaa tietenkin Deus Ex mutta trailerin jälkeen nousikin omaksi yllätyksekseni Just Cause 3 ohi Hitmanin.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

On kyllä varsin kova kolmikko tosiaan! Minusta kiinnostaa eniten Just Cause, mutta mikä tahansa noista saattaa olla lopulta kolmikon kovin. Hitman ja Just Cause siis joulukuussa. Oioi.

Käyttäjän Mr_Violence kuva
Mr_Violence

Nämä 3 ja Fallout 4 - eihän sitten muita pelejä tarvitakaan :D

Nostoja