Just Cause 3:n lataustaukoja kuritetaan taas päivityksellä, ensimmäinen laajennus debytoi ensi viikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Just Cause 3:n lataustaukoja kuritetaan taas päivityksellä, ensimmäinen laajennus debytoi ensi viikolla

4.03.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Just Cause 3:n ensimmäinen suurempi laajennus kykkii aivan nurkan. Sen kunniaksi pelin konsoliversiot ovat nyt perjantaina saamassa uuden päivityksen, joka nähdään vielä myös pc:llä joskus viikonlopun jälkeen.

Uuden päivityksen on tarkoitus laittaa jälleen kuriin hieman Just Causen 3:n lataustaukoja noin 20-50 prosentin edestä, minkä lisäksi se pyrkii paikkaamaan muutamia pelistä löytyneitä kaatusmisongelmia. Päivityksen jälkeen pelimaailman pitäisi myös latautua pelaajien eteen tavanomaista sukkelammin.

Varsinaiseen Just Cause 3:n ensimmäiseen lisäriin käsiksi päästään 8. maaliskuuta, mikäli hallusta löytyy pelin Air, Land & Sea -niminen noin 25 euron kausikortti. Itsenäisenä laajennus julkaistaan 15. maaliskuuta 12 euron hintaan. Sitä kutsutaan Sky Fortressiksi ja se tuo mukanaan niin uusia tehtäviä, haasteita kuin varusteitakin, jotka teemoiltaan keskittyvät laajalti juuri pelin ilmatilan hallintaan.

Lähde: Just Cause 3 (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Onko otsikon lopussa oleva 4 tarkoituksellinen?

EDIT: Luin toisen kerran hieman ajatuksella ja välilyöntihän siitä välistä vain puuttuu

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Ei, kyllä se numero neljä oli joten livahtanut vain livahtanut mukaan otsikkoon.

-Panu

Nostoja