Just Cause 3:sta häpeilemättömän toiminnantäyteinen traileri / Uutiset / pelaaja.fi

Just Cause 3:sta häpeilemättömän toiminnantäyteinen traileri

28.04.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
9
Just Cause 3:sta häpeilemättömän toiminnantäyteinen traileri

Avalanche Studios lyö kaikki korttinsa pöytään Just Cause 3:n uudella trailerilla.

Pätkä hylkää pelin parin kuukauden takaisen debyyttitrailerin taiteelliset avut ja korvaa tunteilun häpeilemättömillä toimintasankarifantasioilla. Ruudulla räjähtelee niin rekkaa, helikopteria kuin lentokonettakin, ja pelin päähenkilö Rico kylvää tulista tuhoa Medicin saarella mitä luovimmin keinoin.

Helmikuussa julkaistuissa kuvankaappauksissa nähty liitopuku tekee trailerilla myös varsinaisen videodebyyttinsä: jopa hävittäjän kaappaaminen lennosta vaikuttaa olevan lastenleikkiä tekosiivet selässä. 

Elokuvamainen traileri on Avalanche Studiosin mukaan kuvattu kokonaan pelissä käteviä kamerakulmia apuna käyttäen. Kuvamateriaalin seasta ei ilmeisesti sen vaikuttavasta ulkoasusta huolimatta löydy välianimaatioita tai lavastettuja kohtauksia, vaan kaikki ruudulla nähty pyörii yksin pelimoottorin voimin.

Just Cause 3 julkaistaan ennen joulua PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle. Teoksen ennakkoon tilaavat saavat peliinsä kaupanpäällisinä liudan aseistettuja kulkuneuvoja.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Hyvältä näytti/näyttää! Ostoon varmaan menee sitten kun rahatilanne sallii :D

Käyttäjän Lordo kuva
Lordo

Kivan näkönen, kuhan ei ole vaikuttanut Mad Maxin lopulliseen laatuun niin kyllä annan tällekkin vihreää valoa. Mad Max kuitenkin etusijalla.

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Näyttää juuri sellaiselta peliltä jolla olisi hauska viihdyttää itseään talven pimeinä iltoina... ja miksipä ei muulloinkin. :D

Käyttäjän Airus kuva
Airus

Onhan tuo veikeän näköinen ja toiminta myy, joten mikäs siinä. Eikä tosiaan kannattaisi varmaan tarinaa tai mitään sen syvällisempää tuoda trailerissa esille, kaikki pelisarjaa pelanneet kuitenkin muistavat esimerkiksi kakkososan juonen ja ääninäyttelyn vai pitäisikö sanoa juonettomuuden. Eli paukut sinne, mikä osataan ja missä ollaan hyviä, niin tästä tulee varmasti oikein mainio paketti jouluksi. Toivottavasti lupailtu pelialueen elävöittäminen edellisiin osiin verrattuna toteutuisi.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik
Lainaus käyttäjältä Lordo

Kivan näkönen, kuhan ei ole vaikuttanut Mad Maxin lopulliseen laatuun niin kyllä annan tällekkin vihreää valoa. Mad Max kuitenkin etusijalla.

Itse olen samoilla linjoilla.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

täysin päämäärätön haahuilu on yksi syy miksi tämä sarja ei kiinosta tippaakaan

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Vaikuttaa hauskalta mutta coopin puute harmittaa jo etukäteen.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard
Lainaus käyttäjältä frozen

täysin päämäärätön haahuilu on yksi syy miksi tämä sarja ei kiinosta tippaakaan

Jaa mitenkää niin päämäärätön haahuilu? Sarjan avausosasta en voi sanoa mitään, mutta kyllä Just Cause 2:ssa tekemistä piisasi ja lääniä enemmän kuin monissa muissa avoimen maailman peleissä yhteensä....tähän vielä komea ja ennenkaikkea värikäs ulkoasu ja huimat korkeuserot, niin ainoat nillityksen aiheet mielestäni ovat jonkinlaisen järkevän tarinan puute (mutta tätä mielestäni sarja ei edes pahemmin kaipaa) ja toki pidemmissä vedoissa peli ja lähinnä paikkojen räjäyttelyyn perustuvat tehtävät voivat alkaa toistaa itseään....mutta kaiken kaikkiaan Just Cause 2 oli itselleni (enkä edes pelannut peliä läheskään "läpi") yksi viihdyttävimmistä avoimen maailman peleistä, ja viihdyin sen parissa huomattavasti paremmin kuin vaikkapa todella yliarvostetun GTA IV:n kanssa.

Ja juuri tuollainen B-luokan ääninäyttely ja juoni sopivat tällaiseen häröily-peliin kuin nenä päähän, samalla tavalla kuin täysin mielipuolinen hulluttelu sopii Saints Row sarjaan. Ennenkaikkea kuitenkin laajat ja värikkäät pelimaailmat, korkeuserot ja muikeat räjähdykset jne ovat itselleni tämän sarjan vetonauloja. Mutta sitä "vakavampaa" otetta ja itse stooria kaipaavilla löytyy aina GTA.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä Airus

Toivottavasti lupailtu pelialueen elävöittäminen edellisiin osiin verrattuna toteutuisi.

Samaa toivon minäkin. Toisessa osassa toiminta oli kyllä hauskaa aikansa mutta nopeasti paikat & meininkin alkoivat olla sen verran samanlaisia että vaikka tekemistä olisi vielä kartan mukaan ollut niin eipä sitä samaa jaksanut enää jauhaa.

Kyllä tämä kuitenkin tulee ostettua viimeistään vähän halvemmalla.

Nostoja