Square Enix ja Avalanche Studios ovat vahvistaneet Just Cause 4:n olemassaolon. Pelistä lipsahti jo aiemmin viikolla julkisuuteen yksinkertainen mainos, mutta nyt tarjolla on niin virallista informaatiota kuin pari videotakin.

Pelisarjan vanha tuttu sankari Rico tähdittää myös Just Cause 4:ää, joskin Avalanche on halunnut tehdä tästä tällä kertaa aiempaa inhimillisemmän. Tämä näkyy varsinkin tämän kohtaamassa enemmän huomiota vaativassa vihollissuunnittelussa, vaikkakin myös uudet äärimmäiset sääolosuhteet tarjoavat nekin vaihtelua toimintaan.

Taistelemaan Just Cause 4 vie tällä kertaa palkkasoturiryhmittymä Black Handin kotikonnuille. Pelialueesta luvataan jälleen kerran suurta, mutta erityisesti myös monipuolista. Sen kerrotaan jakautuvan neljään alueeseen, joista kaikista löytyy oma joukko omia biomeitaan. Matkaamisen helpottamiseksi Ricolla on käytössä jälleen esimerkiksi tämän heittokoukku, jonka pitäisi olla taas aina vain hyödyllisempi työkalu.

Just Cause 4 julkaistaan Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle 4. joulukuuta. Sen ohella Avalanche Studios työstää parhaillaan myös Rage 2:ta ja Generation Zeroa. Pelitalo on siirtymässä parhaillaan myös Nordisk Filmin omistukseen.

Lisää luettavaa