Juuri julkaistu Stray kerää varoja apua tarvitseville kissoille / Uutiset / pelaaja.fi

Juuri julkaistu Stray kerää varoja apua tarvitseville kissoille

20.07.2022 // Kirjoittanut: Ira Hurskainen
0
Juuri julkaistu odotettu Stray-peli kerää varoja apua tarvitseville kissoille

Suuresti odotettu kissapeli Stray julkaistiin eilen 19. heinäkuuta niin konsoleille kuin Windowsillekin. Pelin kehittelystä vastaa Annapurna Interactive -studio, joka tunnetaan myös muun muassa Donut County, Kentucky Route Zero ja Outer Wilds -peleistä.

Julkaisun kunniaksi pelistudio on yhdistänyt voimansa eri eläinsuojeluyhdistysten kanssa auttaakseen avuntarpeisia kissoja. Pelaajat voivat osallistua Yhdysvalloissa sijaitsevan Nebraska Humane Societyn järjestämään arvontaan lahjoittamalla yhdistyksille pienen summan rahaa, joka käytetään paikallisten avuntarpeisten kisujen hyväksi. Iso-Britanniassa toimivan Cats Protection -järjestön kampanja taas vaatii vain yhteystietojensa jättämisen. Voittona kampanjoista on mahdollisuus saada digitaalinen kopio Straystä.

 

Stray on futuristiseen neonvaloin väritettyyn maailmaan sijoittuva seikkailu, jossa pelaajat pääsevät tutkiskelemaan tapahtumia suloista kissahahmoa ohjaten. Tehtävänä on selvitellä osittain avoimen tyylisen maailman tarjoamia erilaisia haasteita ja pulmia päästäkseen takaisin kotiin robottien kansoittamasta vieraasta maailmasta. Peli hyödyntää kolmannen persoonan perspektiiviä ja nojaa vahvasti taiteelliseen visuaalisuuteen tunnelmansa luojana.

Pelin traileria pääsee katselemaan alta.

Lähde: Gamebyte

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.