Jylhällä Alaskalla riittää vielä kerrottavaa – tässä tulee Never Alone: Foxtales

Pulmaloikkapeli Never Alone on laajenemassa vielä heinäkuussa. Syksyllä pääpeli tuodaan vielä myös PlayStation 3:lle ja Vitalle.

16.7.2015 18:16

Alaskan alkuperäiskansojen tarujen ja kulttuurin pohjalta kehitetty pulmaloikintapeli Never Alone on laajenemassa. 28. heinäkuuta niin pelin Steam-, PlayStation 4 – kuin myös Xbox One -versio on saamassa Foxtales-lisäosan, jonka avuin Never Aloneen saadaan pelattavaksi kolme uutta tasoa.

Foxtales pohjautuu tällä kertaa Amerikassa The Coastal Brothers -nimellä kulkevaan tarinaan ja se sijoittaa tapahtumansa astetta keväisempään Alaskan luoteisosaan. Pääpelistä tuttu Nuna-tyttö ja tämän kettuystävä tekevät uudessa seikkailussa jälleen paluun, mutta tällä kertaa hahmot ovat saaneet uusia kykyjä hallittavakseen.

Hintatietoja laajennuksen suhteen ei vielä ole paljastettu. Suunnitelmia Foxtalesin Wii U -version suhteen ei ole myöskään ollut puhetta.

Foxtalesin tulosta huolimatta Never Alone -kehittäjä Upper One Games ei ole lopettanut kuitenkaan vielä pelinsä tuomista myöskään uusille alustoille. Tulevan syksyn aikana Never Alone on nimittäin määrä saada vielä niin PlayStation 3:lle kuin myös Vitallekin.

Lähde: E-Line Media

Lisää luettavaa