Kaahailuklassikko WipEout jatkuu yllättävämmällä tavalla – tässä on taskuun sujahtava WipEout Rush / Uutiset / pelaaja.fi

Kaahailuklassikko WipEout jatkuu yllättävämmällä tavalla – tässä on taskuun sujahtava WipEout Rush

16.09.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4
WipEout, WipEout Rush, mobiili, ajopeli, Sony,

WipEout-sarja on tekemässä paluun tovin tauon jälkeen, joskaan ei välttämättä siinä muodossa, mitä monet ainakin alkuun toivoivat. Uusi peli on korttipohjainen mobiilikaahailupeli WipEout Rush, joka saapuu Sonyn sijaan julkaisija Rogue Gamesilta ja kehittäjä Amuzolta.

– Toivon fanien kokeilevan sitä avoimin mielin, koska vaikka se on erilainen, niin olemme ylpeitä voidessamme tuoda WipEoutin taas huomion keskelle uudella tuoreella näkemyksellä, Rogue Gamesin toimitusjohtaja Matt Casamassina kertoi IGN:lle.

Normaalin ajopelin sijaan WipEout Rushissa huristellaan menemään korttipohjaisen toiminnan merkeissä, mistä nähdään pikaisesti viittauksia sen julkistustrailerilla. Pelin bisnesmalli ei ole vielä täysin selkeä, mutta kehittäjien mukana odottaa 12 mestaruusturnauksesta koostuvaa yksinpelikampanjaa, jossa törmätä voi kaikkiaan 60 erilaiseen alukseen.

Ulos WipEout Rush on määrä saada alkuvuodesta 2022 sekä Android- että iOS-laitteille.

Lähde: IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän mantelirapu kuva
mantelirapu

WipEout fanina haluan ihka ehtaa intensiivistä ajoa enkä mobiilialustan korttipeliä. Faneja tuskin tämä kiinnostaa ja mobiilipelaajille lienee aika vaikeasti ymmärrettävä konsepti.

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Tuosta klipistä ei kyllä tullu yhtään selväksi mitä nuilla rahastuskorteilla tehdään.
Yhtä paljon innostaa kortit tässä kuin Back 4 Blood:ssa, eli ei vähääkään :D

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Ihan hyvä, että sarjaa pidetään edes jotenkin hengissä. Kun katsoo viime vuosien Redoutin, Pacerin ja GRIPin suosiota, niin futuristinen kisailu ei ole tällä hetkellä kovin suosittu. Itse pidän kyllä ja aseineen kivaa kiusata muita pelaajia, mutta aika marginaali genre toistaiseksi.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus PSPiraatti

Tuosta klipistä ei kyllä tullu yhtään selväksi mitä nuilla rahastuskorteilla tehdään.
Yhtä paljon innostaa kortit tässä kuin Back 4 Blood:ssa, eli ei vähääkään :D

Uutiseen lisätty mukaan muuten vielä tuota aspektia (ehkä vähän?) paremmin esitteleviä kuvia.