Kaahailun tarpeessa? Codemasters vihjailee uudesta Grid-julkistuksesta / Uutiset / pelaaja.fi

Kaahailun tarpeessa? Codemasters vihjailee uudesta Grid-julkistuksesta

17.04.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Codemastersin autopelisarja Gridin suhteen on tapahtumassa jotain paikkoin. Brittiläispelitalo on julkaissut sarjansa YouTube-sivuilla noin 20 sekuntia kestävän kiusoittelupätkän, jossa jonkinlaisen julkistuksen luvataan tekevän tuloaan.

Mistä kyse lieneekään selvinnee videon perusteella huhtikuun 22. päivä.

Videon ohella Codemastersin yhteisövastaava CodiesLoore on lisäksi vihjaillut NeoGAF-keskustelupaljastalla, ettei video liittyisi millään tapaa lisäsisältöön. Vinkkinä hän myös nostaa esille, että studio on huomioinut pelaajien valitukset Grid 2:n ohjaamonäkymän puutteesta, mikä voisi tarkoittaa ainakin jonkinlaisen uuden pelikokemuksen lähestymistä.

Alkunsa Race Driver: Grid -pelillä vuonna 2008 saanut Grid-sarja koostuu parhaillaan kahdesta osasta. Peleistä nuorempi, Grid 2, saatiin sekä Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle että pc:lle viime vuoden toukokuussa.

Lähde: Codemasters, NeoGAF, VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Osirus kuva
Osirus

No on kyllä yllätys jos nyt jo Grid 3 on tulossa. Codemastershan on vihjaillut myös DiRT nelosesta mm. Twitterissään. En kyllä toki pistä pahakseni, jos vaikka kumpiki sieltä on tulossa, Codemasters kun on nykyään niitä harvoja studioita joiden autopelit kiinnostaa.

Käyttäjän henkka007 kuva
henkka007

Grid on yks parhaista ajopeleistä koskaan. Grid 2:sta en vielä pelannut, vaikka omistan sen :).

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Ihan varmasti joku mobiili paske. Viimeaikoina ollut juuri sitä, että hypetetään peliä ja sielä tulee joku ipad versio tyyliin uusin deus ex.

Käyttäjän PS3Player kuva
PS3Player

Eipä sillä Grid 3 mikään kiire ole, kun kakkostakaan ehtinyt vielä kunnolla pelaamaan, mutta jos DiRT nelosta pukkaa ulos niin tänne näin kiitos!

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Juu Dirt 4 kelpais mullekin. Kolmonen oli paska tai ainakin huonompi reippaasti, kun kakkonen. Joten takaisin siihen mitä toinen osa oli, mutta paremmilla grafiikoilla ja reippaasti isommalla määrällä sisältöä.

Grid 2 ei kiinnostanut yhtään. Se cockpit view... Eka oli loistava.