Kaahailupeli Grid 2:n saavutuksen syntyvät poikkeuksellisella tavalla / Uutiset / pelaaja.fi

Kaahailupeli Grid 2:n saavutuksen syntyvät poikkeuksellisella tavalla

25.11.2012 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Parhaillaan Codemastersin käsittelyssä muovautuva Grid 2 -ajopeli on saamassa mahdollisesti astetta poikkeuksellisemman saavutustarjonnan. Brittiläinen pelitalo on vahvistanut, että se luo pelin kyseisen osa-alueen yhteistyössä Xbox360Achievements.org- ja PS3Trophies.org-sivuston kanssa.

Kummankin sivuston päätoimittajana toimiva Dan Webb kertoo, että oman saavutuslistan tekeminen oikeaan peliin on ollut hänelle pitkään suuri henkilökohtainen tavoite. Aikaisemmin mies on päässyt sivustojensa myötä rakentamaan saavutuksiin keskittyvää opaskirjaa.

Uuden lähestymistavan myötä Grid 2:n saavutuksia ei ideoida täysin eristyksissä. Sekä Webb että Codemasters lupaavat, että luomisprosessi dokumentoidaan ja tuodaan näin kaikkien ihmeteltäväksi.

Kauppoihin asti Grid 2 on tarkoitus saada ensi vuoden kesällä. Sitä kehitetään sekä PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle että pc:lle.

Lähde: Codemasters, Xbox360Achievements.org

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Lordo kuva
Lordo

Tuohan kuulostaa mukavalta vaihtelulta. Harmi vain että itse juuri pääsin vasta eroon trophy-metsästys addiktiosta :D

Käyttäjän Shanghai Kid kuva
Shanghai Kid

Toivottavasti tulee uusia ideoita saavutuksiin. Ei aina jaksa niitä perus "aja viisi kisaa" saavutuksia. Esimerkiksi Unchartedeissa on ollu hauskat trophyt ja niitä on jaksanu ruveta ihan metsästämäänki. Niistä esim. "Polo" saavutus jäi hyvin mieleen :P