Kaahausklassikko palaa virallisesti – Burnout Paradise HD Remaster julkistettiin PlayStation 4:lle

Criterion Gamesin kaahausklassikko Burnout Paradise on tekemässä tuloaan nykykonsoleille ainakin Japanissa.

7.1.2018 08:56

Ajopeli Burnout Paradise on saamassa huhutun uusintajulkaisun nykykonsoleille, joskin toistaiseksi ainoastaan Japanissa.

Lähteiden mukaan Electronic Arts julkaisee saarivaltiossa alustavasti Burnout Paradise HD Remasteriksi nimetyn version PlayStation 4:lle 16. maaliskuuta.

EA ei ole kuitenkaan julkistanut aikeitaan pelin HD-versiosta aiemmin, eikä myöskään mahdollisesta Euroopan julkaisusta. Nimestään huolimatta kyse voi olla myös suorasta käännöksestä, sillä Gematsun lähde listaa HD Remaster -lisänimen alustavaksi tiedoksi.

Aiemmin joulukuussa brasilialainen GamePress-sivu ilmoitti pelin olevan listattuna paikallisella jakelijalla saapuvaksi PlayStation 4:n lisäksi myös Xbox Onelle. Heidän julkaisupäiväksi oli tosin mainittu 1. maaliskuuta.

Burnout Paradise on avoimeen maailmaan sijoittuva kaahauspeli, jossa pelaajat kisaavat toisiaan vastaan niin perinteisissä kilpa-ajoissa, temppukisoissa kuin romutushaasteissa. Pelin erityisominaisuutena pelaajat pääsevät itse valitsemaan kisojen nopeimman reitin aloituksen ja maalin välillä.

Lähde: Gematsu

Lisää luettavaa