Kaaoksen voimat uhkaavat jälleen – Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters on tulossa / Uutiset / pelaaja.fi

Kaaoksen voimat uhkaavat jälleen – Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters on tulossa

4.06.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Warhammer 40 000: Chaos Gate - Daemonhunters, Warhammer 40 000, Chaos Gate, Daemonhunters, Warhammer, Frontier Foundry, Frontier, Frontier Developments, Complex Games

Warhammer-toiminta ei lopu ensi vuonnakaan, ja siitä ovat pitämässä huolen vielä varsinkin  kanadalaiskehittäjä Complex Games ja Elite: Dangerousin tehneen Frontier Developmentsin julkaisuosasto Frontier Foundry. Yhtiöt paljastivat torstaina Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhuntersin, jota kyhätään parhaillaan pc:lle niin Steam- kuin Epic Games Store -julkaisua silmällä pitäen.

Varovaisten ensitietojen mukaan Chaos Gate on nopeatempoinen ja vuoropohjainen taktinen roolipeli, jossa otetaan yhteen kaaoksen voimien kanssa Grey Knights -mariinien voimin. Omaa komennettavaa mariinijoukkoa päästään tietysti mukauttamaan mieleisekseen erilaisten luokkien ja aseiden voimin, mutta vihollinen on sekin monimuotoinen muun muassa mutatoitumisen ansiosta.

Tarinaa Chaos Gateen on luomassa Warhammer-konkari Aaron Dembski-Bowden. Ensimmäinen kiusoittelutraileri on silmäiltävissä ohesta.

Lähde: Frontier Developments

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Paladin777 kuva
Paladin777

Onpa hienoa ja yllättävää saada tästä pelistä jatko/remake. Jutussa tosiaan alunperin todettiin, että ajatus oli reboota alkuperäinen peli. Alkuperäinen peli oli todella buginen julkaisu, mutta kun sen sai toimimaan, niin se oli yksi parhaita Warhammer40k sovituksia. Jos genrestä tykkää niin peli löytyy GOG ja on edelleen varsin hyvä, joskin karun näköinen ja tuntuinen. Innolla odottelen tätä.