Kaaos ja arvaamattomuus vaanivat NHL 15:n uusituissa fysiikoissa / Uutiset / pelaaja.fi

Kaaos ja arvaamattomuus vaanivat NHL 15:n uusituissa fysiikoissa

16.07.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

EA Sports on jatkanut NHL 15:n esittelemistä uuden trailerin voimin. Tuorein kehittäjäpäiväkirjan muotoon puettu video keskittyy esittelemään NHL 15:n uusittuja fysiikoita.

Kuten uudelta lätkäpeliltä sopii odottaa, ovat kehittäjät pyrkineet NHL 15:ssä hiomaan erityisesti tapaa, jolla kiekko elää otteluiden keskellä. Tavoitteena EA:lla on ollut saavuttaa eräänlainen jääkiekko-otteluiden arvaamattomuus, mitä se on tavoitellut panostamalla siihen, miten kiekko voi kimpoilla, pomppia ja vieriä otteluiden keskellä.

Toki fysiikkauudistukset eivät heijastu vain kiekkoon. Myös NHL 15:n kiekkoilijoiden pitäisi reagoida pelissä aiempaa merkittävämmin toistensa toilailuihin.

NHL 15 julkaistaan Suomessa syyskuun 11. päivä sekä Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Munkk1 kuva
Munkk1

Toivottavasti pelaajat vihdoinkin ymmrätäisivät siniviivan merkityksen haltuunotoissa. Perusasiat kuntoon ennen ylimääräistä hifistelyä.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn
Lainaus

Tavoitteena EA:lla on ollut saavuttaa eräänlainen jääkiekko-otteluiden arvaamattomuus, mitä se on tavoitellut panostamalla siihen, miten kiekko voi kimpoilla, pomppia ja vieriä otteluiden keskellä.

Toivottavasti tekevät tämän fysiikkamoottorin ehdoilla, eivätkä yritä pakottaa satunnaisuutta. Olisihan se typerää, jos ottelun tuloksen päättäisi siemenluku.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Nää on varmana huippu pelejä, mut jos FIFAN lisäksi alkaisin vuosittain vielä NHL:lää takomaan, niin kaikki muut pelit jäis liian vähälle huomiolle. Parempi pysyä vaan kuningaslajissa.

Käyttäjän Mordjinn kuva
Mordjinn

Toivottavasti pelin tekoäly viilataan tälle vuosituhannelle ja puolustuspelaamisesta tehdään realistisempaa. Ihan kivaa äksönlätkäähän änäri on, mutta realistista ei sitten piiruakaan.

Käyttäjän InFlames kuva
InFlames

Toivottavasti syötöissä ja pelaajavaihdoissa ei tällä kertaa esiinny tuota kaaosta ja arvaamattomuutta:)