Kaasu pohjaan ja luovuus valloilleen – Burnout-veteraanien studio esitteli Wreckreation-kaahailupelin / Uutiset / pelaaja.fi

Kaasu pohjaan ja luovuus valloilleen – Burnout-veteraanien studio esitteli Wreckreation-kaahailupelin

13.08.2022 // Kirjoittanut: Toimitus
2

Julkaisija THQ Nordic on esitellyt maailmalle uuden kaahailupeli Wreckreationin.

Three Fields Entertainmentin kehittämä Wreckreation on vauhdikas kaahailupeli, joka tarjoaa autokilvoittelun ohella mahdollisuuden rakentaa omia ratoja. Kilparatoja voi rakennella niin yksin kuin kaverienkin kanssa. Verkossa jaettavilla luomuksilla asetetaan ennätyksiä paitsi puhtaassa nopeudessa, myös taitoajossa ja aiheutetun tuhon määrässäkin. Trailerin perusteella Wreckreation tarjoaa työkaluja ratojen muokkaamiseen myös kesken kilpailun esimerkiksi uusilla esteillä ja hyppyreillä.

Wreckreationin taustalla on varsin vahvaa osaamista kaahailupelien kehittämisestä. Three Fields Entertainment perustettiin vuonna 2014 Burnout-pelisarjan veteraanien toimesta, ja studio on aikaisemmin kehittänyt Burnoutin Crash-pelimuodon henkisenä seuraajana markkinoideun Danger Zonen sekä vuonna 2019 ilmestyneen Dangerous Drivingin.

Wreckreationin on määrä ilmestyä ensi vuoden aikana PlayStation- ja Xbox-konsoleille sekä pc:lle.

Lähde: THQ Nordic

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kadoogan kuva
Kadoogan

Eli vähän niinku Wreckfest meets Trackmania. Wreckfest kyllä maistuu mut tää voi olla jo vähän liikaa mulle.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Toivottavasti tämä nyt onnistuisi paremmin kuin nuo studion kaksi aikaisempaa kokeilua, ne kun eivät olleet hääppöisiä esityksiä.

EA:lta kun on turha toivoa että Burnout saisi vielä joskus jatkoa

Nostoja