Kahdeksan minuuttia hengästyttävää avaruussotaa Call of Duty: Infinite Warfaren pelikuvavideolla / Uutiset / pelaaja.fi

Kahdeksan minuuttia hengästyttävää avaruussotaa Call of Duty: Infinite Warfaren pelikuvavideolla

14.06.2016 // Kirjoittanut: Jaakko Herranen
21
Call of Duty: Infinite Warfare

Sony esitteli E3-lehdistötilaisuudessaan lukuisten yksinoikeuksien lisäksi muutaman monialustapelin. Call of Duty: Infinite Warfare näyttäisi olevan varsin tutunoloista räiskintää – tosin tapahtumapaikka ei ole tällä kertaa se sarjalle ominaisin.

Kahdeksan minuutin mittaisessa E3-esittelyssä näytettiin varsin näyttäviä, astetta avaruudellisempia maisemia. Painovoimalla – tai sen puutteella – kikkaillaan esittelyvideon lomassa enemmänkin. Homma pysyy onneksi tyylikkäästi hallussa rakettirepun ja kätevän tarttumakoukun avulla. Myös aseet ja erilaiset kranaatit ovat kokeneet päivityksiä sitten sarjan edellisen pelin.

Call of Duty: Infinite Warfare julkaistaan 4. marraskuuta PC:lle, Xbox Onelle sekä PlayStation 4:lle. Peliä kehittää Infinity Ward, julkaisijana toimii tuttuun tyyliin Activision.

Activision tarjoilee pelinsä kylkisäisinä myös klassikon maineeseen kohonneen Call of Duty 4: Modern Warfaren uusioversiota. Lisää tietoja voi lueskella täältä.

Lähde: Youtube/PlayStation

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Aseetkin kuulostaa kohta Star Wars:n vastaavilta, lasermiekkoja odotellessa..! /s

Käyttäjän Ziisus kuva
Ziisus

Oli kyllä omasta mielestäni koko E3:n huonoin julkaisu. Tässä on kyllä menty täysin riman ali. En yhtään ihmettele, jos tänä vuonna ihmiset kääntyvät Battlefield 1:n puoleen, joka vaikuttaa todella upealta. Eiköhän tuo Modern Warfare tule erikseen myyntiin jossain vaiheessa.

Käyttäjän Cilee kuva
Cilee

En kyllä ymmärrä vihaa. Tää on eka kerta mie oon ees väjän kiinnostunu CoD:sta.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Näytti semisti mielekiintoiselta siihen asti, kun tajusin, että tämä on se uusi CoD. Ajattelin, että olisi joku avaruussimu, mutta ei...

Käyttäjän W1LMI kuva
W1LMI

En tiennytkään, että Modern Warfare 4 on olemassa.

Käyttäjän Object422 kuva
Object422

Tää traileri näytti kyl hienolta ja yllätyin, et se olikin uusi CoD-peli. Viimeksi pelaamani CoD-peli oli World At War ja sen jälkeiset pelit eivät kyllä kiinnostaneet minua. Katsotaan mitä tapahtuu, mutta ainakin tällä hetkellä tämä näyttää todella lupaavalta, erityisesti se, että se sijoittuu avaruuteen..

Käyttäjän Joulupukki kuva
Joulupukki

Todella upealta näyttää ja vielä konsolilla. Pc;llä varmasti tosi upeaa. Tosin varmasti tehoja vie. Pitää oottaa vielä tovin, että saa zenit että pystyy pistää asetukset tappiin.

Hitsi taitaa lähtee taas ostoon. No eipä loppu vuodesta oikien muita hyviä tule kun ei battlefail 1 nappaa yhtään.

Eiköhän codi teurasta bf;än niinkuin aina. Videoiden tykkäykset ei merkkaa mitään. Ohan justin bieberin babyssä 6 miljoonaa dislikeä ja 2 miljoonaa vähemmän likeä, mutta kuitenkin katsojia yli 1,3 miljardia. ;)

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Täytyy sanoa että näyttää mahtavalta. Ei sillä että olisin ostamassa. Viimeisin COD mitä pelasin oli ykkönen.

Käyttäjän speed2 kuva
speed2

justiinsa sellainen mitä codi kaipaa

Käyttäjän speed2 kuva
speed2

justiinsa sellainen mitä codi kaipaa