Kahdeksan vuoden kadotus päättyi – TimeSplitters-tekijöiden paranormaali toimintaseikkailu Second Sight palasi myyntiin / Uutiset / pelaaja.fi

Kahdeksan vuoden kadotus päättyi – TimeSplitters-tekijöiden paranormaali toimintaseikkailu Second Sight palasi myyntiin

9.04.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4
Second Sight, THQ Nordic, Steam, Free Radical Design, TimeSplitters,

Vuoden 2004 omalaatuinen paranormaali toimintaseikkailupeli Second Sight on palannut digimyyntiin pc:llä. Peli on napattavissa THQ Nordicin haalimien oikeuksien myötä jälleen Steamista, josta katosi saatavilta reilut kahdeksan vuotta sitten.

Hintaa pelille kertyy palvelussa 9,99 euroa. Näillä näkymin uudelleenjulkaisu ei ole tuonut mukanaan mitään uusia ominaisuuksia, vaan peli on sama kuin useampi vuosi sitten. Sen alkuperäisenä julkaisija toimi aikoinaan Codemasters.

Second Sight oli aikoinaan edesmenneen brittistudio Free Radicalin Designin käsialaa. Tiimihän tunnettiin aiemmin myös TimeSplitters-räiskinnöistä, joihin on vedettävissä kytköksiä jo esimerkiksi Second Sightin visuaalisessa tyylissä. Ensimmäisen persoonan räiskinnän sijaan kyseessä oli tosi kolmannen persoonan seikkailu, jossa taistelun ohella ratkottiin pulmai päähenkilö psyykkisillä kyvyillä.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Toivottavasti palaa myös GOG.comiin. (Foorumipostaus ajalta jolloin se poistettiin)

Tämä peli muistaakseni julkaistiin samoihin aikoihin kun Psy-Ops: the Mindgate Conspiracy ja näitä kahta vertailtiinkin toisiinsa. Molemmat kuitenkaan eivät olleet mitään bestsellereitä ja tätä en näistä kahdesta ole vielä edes riisunut tehdasmuoveistaan (PS2). Mielenkiintoni on kuitenkin herännyt ja se on pelilistan kärjessä kun lopulta pääsen kaivamaan PS2:n vanhasta asunnosta.

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Sääli tosiaan, että vertasivat aikoinaan Psy-Opsia ja tätä keskenään, sillä molemmissa oli hetkensä ja erillaisia pelejäkin. Siinä missä Psy-Ops nojasi vahvasti toimintaan, oli tämän kanssa enemmän hiippailua ja tarinaa. Olisin kuitenkin mielelläni ottanut molempiin peleihin jatko-osat. Täytyy tämä varmaan poistaa jossain kohtia Steamistä ja verestellä muistoja. Muistaakseni peli on myös kaapissa OG Xboxillekin, joka pitäisi kaivella taas tauon jälkeen testiin.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

PSI Ops oli omasta mielestäni osittain loistava peli, mutta muistaakseni myöhemmin pelissä tuli vastaan voimille immuuneja vastustajia joka sitten tappoi voimilla leikkimisen hauskuutta jossain määrin, hyvä peli silti.

Tätä tuli pelattua jonkun verran, mutta jäi muistaakseni kesken. Voisi ehkä antaa uuden tilaisuuden.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Pelin kansikuva jäänyt mieleen.

Nostoja