Kahden miehen armeija ryntää takaisin / Uutiset / pelaaja.fi

Kahden miehen armeija ryntää takaisin

3.08.2012 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Electronic Artsin yhteistyöpelaamiseen vahvasti panostanut Army of Two -sarja saa kolmannen osan. The Devil's Cartel -lisänimellä tunnistettavaa peliä kehittää Dead Spacesta parhaiten tunnettu Visceral Games ja se hyödyntää Battlefield 3:sta tuttua Frostbite 2 -pelimoottoria.

Kehittäjät kertovat päivittäneen sarjan yleisilmettä ja -tunnelmaa hieman, jotta se uppoaisi paremmin uudelle pelaajasukupolvelle. Näin ollen luvassa pitäisi olla sekä kypsää, sisukasta että kiivasta suojapohjaista räiskintää.

Yhteistyöpelaaminen ja näin myös sarjan perusidea ei kuitenkaan ole kadonnut mihinkään. Tiimipelaamista on mahdollista harrastaa sekä jaetulla ruudulla että verkon välityksellä. Pelin luvataan olevan myös haastava kokemus, joten partnereiden on syytä tosiaan tehdä yhteistyötä sekä ottaa kaikki ilo irti uudistetuista kustomointi- ja päivitysmekaniikoista.

Army of Two: The Devil's Cartel saapuu kauppoihin ensi maaliskuussa. Räiskimään pääsee sekä PlayStation 3:lla että Xbox 360:llä.

Linkki esittelyvideoon

Lähde: EA

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Eihän noi army of two ole mitään huippupelejä, mutta on niitä silti mukava tahkota kaverin kanssa. Tuntuu että nykyään paljon mistään pelistä löydy splitscreeniä mikä on pyöristyttävää...esimerkiksi edes uusimmasta SSX:stä :(

Käyttäjän Masse007 kuva
Masse007

Jes! Army of Two:t ovat olleet aivan parasta viihdettä kaverin kanssa pelattuna splitscreeninä. Lisää näitä, kiitos!!!

Käyttäjän Airus kuva
Airus

Komppaan Kazea. Oma splitscreen-pelailu on nykyään vain satunnaista codin hakkausta, mutta siinäkin keskitytään lähinnä vain omaan tekemiseen. Edelliset Army of Twot ovat olleet meikäläisen öögistä katsottuna keskinkertaista, hyvin keskinkertaista kamaa. Toivottavasti kolmas kerta sen toden sitten sanoisi.