Kahden vuosikymmenen odotus päättyy marraskuussa: Romancing SaGa 3 päivättiin lännessä / Uutiset / pelaaja.fi

Kahden vuosikymmenen odotus päättyy marraskuussa: Romancing SaGa 3 päivättiin lännessä

11.09.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Romancing SaGa 3, Romancing SaGa, Saga, 11. marraskuuta, julkaisupäivä, Square, Square Enix, SaGa Scarlet Grace: Ambitions, SaGa Scarlet Grace

Squaren 24 vuoden takainen roolipeliklassikko Romancing SaGa 3 on päivätty ensimmäistä kertaa länsimaita varten. Marraskuun 11. päivä se on koettavissa virallisen englanninkielisen käännöksen kera niin PlayStation 4:llä, Xbox Onella, Switchillä, Vitalla, Windows-koneilla kuin Android- ja iOS-laitteilla.

Romancing SaGa 2:n länsijulkaisun tavoin myös kolmonen tuodaan nykylaitteille hajanaisin parannuksin. Super Famicomille alunperin tehdyn pelin visuaalista ilmettä on tietysti optimoitu nykyresoluutioille, tarinan määrää on lisätty ja mukana on myös sekä uusi Phantom Maze -luolasto että New Game+ -tila

Itse pelihän on herättänyt siinä mielessä huomiota aikoinaan, että muun muassa sen sankari valitaan alussa kahdeksan eri hahmovaihtoehdon joukosta. Perinteisiä tasojakaan ei pelissä kerätä, vaan hahmot kehittävät niitä taitojaan, joita he käyttävät hyödyksi taisteluissa.

Joulukuun 3. päivä länteen tupsahtaa vielä lisäksi SaGa-sarjan uusin osa SaGa Scarlet Grace: Ambitions. Kolme vuotta sitten alunperin Vitalla nähty vuoropohjainen roolipeli ilmestyy tänne PS4-, Switch-, Win- ja mobiiliversioiden voimin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.