Kaikki E3 2015 -aikataulut - Mitä, missä, milloin? / Uutiset / pelaaja.fi

Kaikki E3 2015 -aikataulut - Mitä, missä, milloin?

12.06.2015 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
15
Kaikki E3 2015 -aikataulut!

E3 2015 -pelimessut ovat vihdoin täällä. Pelialan tärkein, kaunein ja suurin pelitapahtuma täyttää tänä vuonna 20 vuotta, ja tapahtuma maanantaina 15. kesäkuuta pelijulkaisijoiden perinteikkäillä lehdistötilaisuuksilla. Varsinaiset messuovet aukeavat heti niiden perään tiistaina.

Pelaajan iskuryhmä on paikanpäälle messuilla Los Angelesissa, mutta laadimme myös kätevän listan lukijoillemme lehdistötilaisuuksien tarkoista aikatauluista. Bethesdan, Microsoftin, Electronic Artsin, Ubisoftin, Sonyn ja Square Enixin lehdistötilaisuuksia sekä Nintendon omaa videolähetystä voi seurata suorana Pelaajalehti.comista.

E3 2015 -messut järjestetään perinteiseen tapaan Los Angelesissa. Koska Suomen ja Los Angelesin välillä on jokusia tunteja aikaeroa, katsasta lehdistötilaisuuksien tarkat aikataulut ohesta.

Torstai 11. kesäkuuta

20:00 Oculus Rift -lehdistötilaisuus
Odotettavissa: Virtuaalitodellisuus tulee! Oculus Rift julkaistaan ensi vuoden alussa, joten odotamme isoja julkistuksia pelaamisen tulevaisuudesta.

Katso Oculus Rift -lehdistötilaisuuden videotallenne!

 

Maanantai 15. kesäkuuta

05:00 Bethesda-lehdistötilaisuus
Odotettavissa: Fallout 4 ja uusi Doom vahvistettiin jo, joten mitä muita yllätyksiä Bethesdalla mahtaa olla hihassaan?

Katso Bethesdan lehdistötilaisuuden videotallenne!

19:30 Microsoft-lehdistötilaisuus
Odotettavissa: Xbox Onen tulevat yksinoikeuspelit, kuten Halo 5 ja Rise of the Tomb Raider.

Katso Microsoftin lehdistötilaisuuden videotallenne!

23:00 Electronic Arts -lehdistötilaisuus
Odotettavissa:  Mirror's Edge Catalyst, EA:n urheilupelit ja Star Wars Battlefront varmasti esillä, mutta nähdäänkö myös uusi Need for Speed miten hyvin? Entäs Mass Effect 4 ja muita?

Katso Electronic Artsin lehdistötilaisuuden videotallenne!

Tiistai 16.6.

01:00 Ubisoft-lehdistötilaisuus
Odotettavissa: Tom Clancy's The Division, Rainbow Six: Siege, Assassin's Creed Syndicate ovat jo vahvistettuja Ubisoft-pelejä, mutta yhtiö lupailee jälleen myös yllätyksiä ja vanhojen klassikoiden paluuta. Joko on uuden Prince of Persian tai Beyond Good & Evil II:n aika?

Katso Ubisoftin lehdistötilaisuuden videotallenne!

04:00 Sony-lehdistötilaisuus
Odotettavissa: PlayStation 4:n tulevat yksinoikeuspelit ja -laitteet, kuten esimerkisi Uncharted 4, Ratchet & Clank ja Morpheus-virtuaalitodellisuuslasit. Mutta missä on The Last Guardian...?

Katso Sonyn lehdistötilaisuuden videotallenne!

19:00 Nintendo-videolähetys
Odotettavissa:
Tulevat Wii U - ja 3DS-pelit, kuten uusi Star Fox. Olisiko Metroid Prime -kehittäjä Retrolla vihdoin taas myös paljastettavaa?

Katso Nintendon videolähetyksen tallenne!

20:00 Square Enix
Odotettavissa: Veikkailemme vahvaa panostusta Kingdom Hearts III:een, Deus Ex: Mankind Dividediin sekä Just Cause 3:een. Mahdammeko nähdä myös uusia ilmestyksiä?

Katso Square Enixin lehdistötilaisuuden videotallenne!

Keskiviikko 17.6.

04:00 PC Gaming Show -tilaisuus
Odotettavissa: E3-messujen ensimmäinen Pc-keskeinen tilaisuus, jota vetää PC Gamer. Mukana kuvioissa ainakin AMD, Bohemia Interactive, Blizzard, CCP ja Paradox monien muiden ohessa.

Katso PC-lehdistötilaisuuden videotallenne!

 

Tiistaina käynnistyy myös varsinaiset messut, jossa paikalla ovat mainittujen konsoli- ja pelijulkaisijoiden lisäksi muun muassa Capcom, Konami, Take-Two, Sega, Activision, Warner Bros,  Wargaming.net ja Atlus. E3 2015 järjestetään aikaisempien vuosien tapaan Los Angeles Convention Centerissa, ja tapahtuma päättyy torstaina.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Jonttu_ kuva
Jonttu_

Sopivasti on vapaata juuri messujen aikaan niin pakkohan se on ainakin maanantain ja tiistain lähetykset katsoa suorana. Suurimmat odotukset ladattu Bethesdan pressille, toivottavasti ei petä.

Saa olla nyt viikonlopun aikana varovainen, jos ei halua että viimeisetkin "messuyllätykset/pommit" paljastuu ennen aikojaan.

Käyttäjän TheDuck kuva
TheDuck

Onko tuo Bethesdan lehdistötilaisuus tosiaan jo klo 5:00 maanantai aamuna?

Käyttäjän mursu69 kuva
mursu69

Pakko katsoa tuo bethesdan tilaisuus ja myös tuohon "mutta nähdäänkö myös uusi Need for Speed" Ghost on luvannut julkaista uuden trailerin E3:ssa ja lisätietoja pelistä joten eiköhän se nähdä. nähtäväksi tosin jää onko peli mistään kotoisin, odotukset kuitenkin korkealla koska traileri sai kiinnostumaan kaikkien näiden vuosien jälkeen jälleen Need for Speedistä.

Käyttäjän JoniH99 kuva
JoniH99

Kaikki vain livenä, kun joka vuosi nyt ollaan hypejunan ensimmäisessä vaunussa. Suurimmat odotukset löytyy Sonya ja EA:ta kohtaan.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Kaikki katsotaan, kaikki katsotaan!

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Sipsejä ja kokista tulee kulumaan ensi viikolla runsaasti!

Eniten odotan Retro Studiolta jotakin! Pliis, antakaa sen olla uusi Metroid Prime!!! :D

Käyttäjän Airus kuva
Airus

Kolmen suuren pressit katsellaan täällä livenä ainakin siten miten pystyy, kun Sonyn osalta joutuu viideltä paukkimaan töihin, joten leijonanosa lähetyksestä (olettaen että siellä vedetään jälleen kerran se 2,5h ylipitkä show) jää iltapäivälle katsottavaksi. Jälkeenpäin tulee varmasti jokainen pressi tsekattua mutta kyllähän siinä livenä on aina oma tunnelmansa!

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Harmi kun Sonyn on aina tuossa neljän maissa, nettiä ei minulla ole siihen aikaan, enkä halua valvoa siihen asti muutenkaan

Käyttäjän Majur1 kuva
Majur1

Nintendon Digital Event, EA:n pressi ja PC Gaming Show kiinnostaa eniten tästä tarjoomasta. Varmasti muitakin tulee seurattua, paitsi ihan keskellä yötä tulevat (lue: Sony), ehkä sitten jälkikäteen. Nintendon Eventistä on aika matalat odotukset tänä vuonna. Metroidia ja/tai Retro Studiosin julkistusta on odotettu jo pitkään ja en vaan usko et sitä enää Wii U:lle edes tuodaan vaan lykätään NX:lle. Tämä on eka vuosi kun muiden esitykset kiinnostavat enemmän kuin Nintendon. Star Warseja, Mässyä, Mirror's Edgee, Blizzardilta jotain, siinä nyt eniten kiinnostavat tällä hetkellä tiedetyistä.

Käyttäjän Mikanes kuva
Mikanes

Kaikki E3 2015 -aikataulut? Onneksi siellä on paljon muutakin..

Tosiaan nuo Nintendo Treehouse Live @ E3 -lähetykset tarjoavat kolmena päivänä tuntitolkulla matskua Nintendon E3-kattauksesta ja kehittäjien itsensä ollessa mukana. Tänä vuonna pelejä ja kehittäjiä on luvattu olevan vielä viime vuotta enemmän ohjelmistossa, joka sekin oli jo menestys.. eli sen suhteen pitäisi olla laadun lisäksi myös määrän kohdillaan.

Erityisesti toisen päivän Nintendo Treehouse Live @ E3 saattaa tuoda julkistuksia:

Nintendo Treehouse: Live broadcast featuring more games and content not shown in our E3 booth