Kaikki paskaksi, osa 2 – tuhopeli Teardown kasvaa tällä viikolla uusiin mittoihin / Uutiset / pelaaja.fi

Kaikki paskaksi, osa 2 – tuhopeli Teardown kasvaa tällä viikolla uusiin mittoihin

29.11.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Teardown, Part 2, Dennis Gustafsson, Tuxedo Labs, indie

Tuhopohjainen ryöstelysimulaatio Teardown valmistautuu seuraavaan suureen päivitykseensä. Tällä viikolla 2. päivä joulukuuta kehittäjä Tuxedo Labs julkaisee pelin kampanjan toiseksi puoliskoksi tarkoitetun Part 2 -osuuden, joka esittelee tietysti pelaajille uusia kenttiä mutta myös tuoreita ominaisuuksia.

Part 2:ta on esitelty viimeisen kuukauden sisään kahdella trailerilla, jotka lupaavat kohdattavaksi muun muassa lumisia ja trooppisia olosuhteita sekä pelaajaa uhkaavia robotteja. Pyörremyrskyt aiheuttavat nekin nyt tuhoa, kun taas pelaaja itse pääsee uhoamaan esimerkiksi kiikarikiväärin, rakettien ja vaijerien kaltaisilla lisäyksillä. Lisukkeilla modaajien työkalupaketti laajenee tietysti samalla muun muassa uusilla tekoälymahdollisuuksilla.

Pelattavissa Teardown on ollut nykyisessä vielä kehitteillä olevassa varhaisjulkaisukuosissa viime vuoden lokakuusta alkaen. Kehittäjä ei ole ainakaan toistaiseksi ilmaissut, että early access -vaihe päättyisi vielä kuitenkaan Part 2 -päivityksen myötä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja