Kaikki PlayStation 3:n Pohjois-Amerikan julkaisusta / Uutiset / pelaaja.fi

Kaikki PlayStation 3:n Pohjois-Amerikan julkaisusta

18.11.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
36

Sonyn PlayStation 3 on vihdoinkin nähnyt päivänvalon Pohjois-Amerikassa. Suurimmat julkaisutapahtumat sijoittuivat New Yorkiin ja San Franciscoon, joissa keskiyön myyntirumbaa värittivät monet julkkisvieraat. New Yorkissa jonottajia viihdyttivät muun muassa Grammy-palkittu Ludacris ja Chapelle's Show'n Charlie Murphy. Länsirannikolla rokkasi puolestaan Angels and Airwaves.

Sonyn Howard Stringer ja Kaz Hirai olivat manhattanilaisessa SonyStyle-kaupassa juhlistamassa uuden konsolinsa julkaisua. Tarkkaa lukua myynnissä olevista konsoleista ei vielä saatu, mutta se sijoittuu 100 000 ja 400 000 kappaleen välimaastoon. Joka tapauksessa Sony jäi konsolimäärässä alle odotusten.

Jenkkipelaajat pääsevät lataamaan PS3:n nettipalvelusta tällä hetkellä muun muassa demon Resistancesta, Motorstormista, NBA 07:sta ja Formula One Championship Editionista. Maksullisia tuotteita ovat kahdeksan dollarin hintaiset kokoversiot Cash Gun Chaosista ja Blast Factorista.

- PlayStation 3:n julkaisu tuo uuden sukupolven lopullisesti amerikkalaiskoteihin. Konsolin teknologia on jotain ennennäkemätöntä! Olemme todella iloisia, että fanit tekevät kaikkensa saadakseen konsolin käsiinsä, Sonyn Jack Tretton hehkutti.

PS3:sta myydään kahta versiota: 500 dollarin hintainen kone sisältää 20Gb:n kovalevyn. 600 dollarin version muistikapasiteetti on puolestaan 60Gb. Paljon puhuttu konsolin nettihuutokauppa sai jälleen lisäpotkua Pohjois-Amerikan julkaisun myötä.

Lisää PlayStation 3 -uutisia lähipäivinä pelaajalehti.comista!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

ps3 taitaa sukeltaa.
Vaikka olen pitkänlinjan ps2 fani,niin usko ps3:een meni jo aikoja sitten.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

eipä toi jotenkin iske. Välillä tuntuu että voisi hankkiakin,mutta sitten alkaa miettimään että minkä takia ostaisi tonhintaisen konsolin,joka ei ole sen parempaa kuin jo vuonna 2005 ilmestynyt xbox 360:lla.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ei se varmaan iske, jos sitä ei voi ostaa. Kyllä pienen kateuden tunnistaa mantereiden väliltä. =)

Käyttäjän Ryynix kuva
Ryynix

"eipä toi jotenkin iske. Välillä tuntuu että voisi hankkiakin,mutta sitten alkaa miettimään että minkä takia ostaisi tonhintaisen konsolin,joka ei ole sen parempaa kuin jo vuonna 2005 ilmestynyt xbox 360:lla."

No vaikkapa halvaksi Blue-Ray soittimeksi. Juu kyllähän XO:lla myös voi katsoa seuraavan sukupolven leffoja HD-DVD:ltä, mutta sen aseman ostettuasi olet maksanut soittimesta saman summan, kuin PS3:sta.

Silti molemmat maksavat n. puolet vähemmät, kuin kunnon Blue-Ray/HD-DVD soittimet joita jos Suomessakin on kuulemma myyty (vaikkei leffojakaan vielä ole markkinoilla).

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Riippuu peleistä... Niitten takia konsolin ostan

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

´Riippuu peleistä… Niitten takia konsolin ostan´

Samat sanat.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"600 dollarin version muistikapasiteetti on puolestaan 60Gb"

ohhoh :O

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Kyllä PS3 on myös uuden sukupolven valtias, sanoivat kateelliset mitä tahansa.
Vierailija"

Heh niin varmaan. Kilpailijat myyvät enemmän koneita ja pelejä, ni miten se voi olla valtias. :)

Käyttäjän Sharkie kuva
Sharkie

Miksi east-costilla oli tiukempi meininki kuin west-coastilla?

Käyttäjän Kuuleri kuva
Kuuleri

Vähän harmittaa sonyn puolesta tämä koneiden valmistusprosessi kun ei oikein vielä suju, mutta varmaan eurojulkaisuun mennessä tuotantolinjat puksuttaa koneita ulos ihan kiitettävää tahtia. toinen asia on se että halvempaa mallia ps3:sta myydään noin 300usd tappiolla, ja tähän ei ole laskettu ihmisten palkkoja, mainontaa ja muita rahaa vieviä kustannuksia. onkos tietoa jenkkien pelimääristä montako peliä ihmiset on ostanut keskimäärin per konsoli?