Kaikkien aikojen suurin sotapeli jo ensi keväänä / Uutiset / pelaaja.fi

Kaikkien aikojen suurin sotapeli jo ensi keväänä

18.07.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
35

Massive Action Gamen julkaisun suunnitellaan tapahtuvan jo keväällä 2009. David Reevesin mukaan ensi keväänä PS3:lle julkaistaan inFamous ja MAG, kun taas God of War 3 nähdään myöhemmin samana vuonna. Kaikki edellä mainitut pelit esiteltiin eilen päättyneillä E3-messuilla.

Massive Action Game on verkkosotapeli, jossa 256 pelaajaa ottaa toisistaan mittaa samanaikaisesti. Sonyn hehkutuksien mukaan näin laajaa verkkotoimintaa ei ole vielä koskaan ennen nähty konsoleiden historiassa.

Varsinaista pelikuvaa ei vielä ollut näytillä, mutta sitä lienee luvassa piakkoin. Peliä kehittelee SOCOM-tiimi Zipper Interactive.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän the wii kuva
the wii

traileri ei kiinostanut ollenkaan mutta saattaa se olla hauskaa jossain death machissa 256 pelaajaa ;)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

voi flopata pahasti jos pelaajat ei tee tiimityötä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

En usko että toimii. Karttojen pitäisi olla ainakin 50 x CoD4 kokosia kun sielläkin alkaa tuntumaan ahtaalta groundwarissa ja sitten tähän peliin viellä open com :) heh tämä toimisi GTA4 kaupungissa ja free to kill kaikki mikä liikkuu xD

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

MAG kiinnostaa kunnianhimoisen ideansa takia, jonka takia se voikin kaatua pahasti. Ehdottomasti mielenkiintoisimpia tekeleitä. Pakko seurata miten pelin tie kulkee.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Onnistuneena voisin tämän pelin takia ostaa vaikka XO:n rinnalle PS3:n mutta luulen että pelissä voi olla "lieviä" ongelmia nettiyhteyksien nopeuksien suhteen

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

EI tässä mitään älytöntä kaaosta tule olemaan. 256 pelaajaa yhdellä kartalla jossa kummallakin tiimillä on ihmisiä jaettu tiimeihin joilla on omat tehtävänsä. Joskus ollaan yhdessä toisten kanssa, joskus mennään pienessä ryhmässä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Aika kumma, jos peli jo keväänä julkaistaan, kun oikeaa pelikuvaa ei ollut ollenkaan tarjolla.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

WWII Online:Battleground Europessa on tuhansia pelaajia yhtä aikaa. Toisaalta pelialue taitaa olla tuhansia kertoja peruskenttien kokoinen ja pelikin lähes simulaatiomaiseen tarkkuuteen pyrkivä. Todella hieno kokemus yhtä kaikki.

Konsoleille tälläiset "massiivimoninpelit" vähän mietityttää. Saadaanko padeille vihdoin hyvät ohjaukset mahdollisia kuljetusvälineitä jne varten. Voisivat konsolivalmistajat sen verran antaa köyttä, että tukisivat näppistä ja hiirtä räiskinnöissä. Se nostaisi pelielämyksen toiseen potenssiin.

Käyttäjän Viper7 kuva
Viper7

Uskon zipper:iin sen verran että luulisi tuossa ainakin tiimi työskentelyn toimivan. Mutta pelin on parasta palkita ryhmänä toimiva joukkue eri klassien kuten medic ja lähellä team respawn systeemien kanssa. Ja kenties rajoittaa hieman aluetta missä tiimi jäsenet saavat kulkea.

PAdeille saadaan jo FPS ja 3rd person shoottereissa aivan tarpeeksi hyvät ohjaukset. Ja ajoneuvoilla ajaminen sekä helikopterilla lentely on huomattavasti miellyttävämpää padilla kuin näppäimistöllä ja hiirella. Jos jotain ongelmaa löytyy padin kanssa fps peleissä nykypäivänä ongelma on enemmänkin harjoituksen puute :P

Käyttäjän KarvaNoppa kuva
KarvaNoppa

Niin..."suunnitellaan" Ei ollut kuitenkaa varsinaista pelikuvaa näyttää E3:lla