Kaino uutuuspeli Vane uhkuu seikkailullista Team Ico -henkeä / Uutiset / pelaaja.fi

Kaino uutuuspeli Vane uhkuu seikkailullista Team Ico -henkeä

26.09.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Pöly viimeviikkoisten Tokyo Game Show -messujen jäljiltä alkaa olla hälvenemässä, mutta se ei vielä tarkoita, etteikö sen seassa olisi vielä nähtävää. Kuluvalla viikolla julkisuuteen on onnistunut nyt nimittäin nousemaan pc:lle ja ilmeisesti myös konsoleille työn alla oleva Vane.

Vanen takaa löytyy Tokiossa sijaitseva, kolmesta ruotsalaisesta ja kahdesta eteläeurooppalaisesta koostuva Friend & Foe -studio, joka pienestä koostaan huolimatta pursuaa pelinkehityskokemusta. Trailerista helpoiten huomattavissa on The Last Guardian -taiteilija Rui Guerreiron kädenjälki, mutta sen ohella Friend & Foen poppoolla on historiaa myös pelien kuten Killzonen, Battlefield 3:n ja Bionic Commandon kanssa.

Vanen traileriin liitettyn kuvauksen perusteella peli on avoimen maailman seikkailupeli, jossa mysteerisyys ja tutkiminen ovat eräitä sen tärkeimpiä elementtejä. Se kaikki, mitä oheisella trailerilla nähdään, on ilmeisesti myös vasta varsin varhainen osoitus tulevasta.

Vanen ohella Friend & Foella työn alla on parhaillaan myös arcade-henkinen toimintapeli Dangerous Men. Siitäkin on määrä kuulla lisää vielä lähitulevaisuudessa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Journey tulee kanssa mieleen.

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

Jazz Club -tyyliin: reeeeally nice!

Käyttäjän Rutkula kuva
Rutkula

Mahtavan näköinen :o Ja hienoa että tulee PC:lle!