Kaipaako sunnuntaisi lisäpotkua? Tässä roimasti pelikuvaa Street Fighter V:stä

Capcom on tarjonnut tänä viikonloppuna aiempaa läheisemmän katsauksen Street Fighter V:een. Myös Charlien paluusta vihjaillaan.

14.12.2014 16:53

Viikonloppu on tuonut tullessaan uutta pelikuvaa Street Fighter V:stä. Lauantaina järjestetyn Capcom Cup -taistelupeliturnauksen yhteydessä ei tyydytty enää näyttämään myöskään vain trailereita, vaan tapahtuma piti sisällään myös suorana yleisölle näytetyn varhaisen demon pelistä.

Myös pari julkistusta saatiin ulos Capcom Cupista. Ensinnäkin uusi Street Fighter V -traileri on vihjannut, että Ryun ja Chun-Lin ohella pelin taistelijakaartiin olisi liittymässä seuraavaksi Guilen vanha inttituttu Charlie. Toisekseen Capcom vahvisti, että ensi vuoden Capcom Pro Tour -turnauskiertueen palkintopotti tulee olemaan ainakin 500 000 dollaria, kiitos Capcomin ja Sonyn välisen yhteistyön.

Street Fighter V on parhaillaan kehitteillä sekä PlayStation 4:lle että pc:lle. Sony ja Capcom lupasivat viikko sitten pelin julkistuksen yhteydessä, että eri versioiden pelaajien on määrä päästä mättämään vielä toisiaan vastaan.

Lisää luettavaa