Kaipaatko lisää suomalaista kaupunkirakentelua? Tässä saapuu Urban Empire

Tropico-sarjaa julkaiseva Kalypso Media on julkistanut kaupunkien rakentelua ja poliittista juonittelua tarjoavan Urban Empiren, joka on sattumoisin kehitteillä Tampereella.

13.3.2016 05:45

Tropico-pelisarjan julkaisijana kunnostautunut Kalypso Media on julkistanut uuden kaupunkirakentelupelin pc:lle. Kuluvan vuoden syksyllä Windows-koneilla voidaan ryhtyä pelaamaan Urban Empirea, jota on kehittämässä Tampereella sijaitseva Fragment Production -pelitalo.

Ideana Urban Empiressa on ottaa teollisen aikakauden alussa hallintaansa kaupunki ja johtaa se sitten kunniallisesti läpi kokonaiset kaksi mullistuksia täynnä olevaa vuosisataa. Tämä tapahtuu tietenkin suunnittelemalla kaupungin yleisinfrastruktuuria, mutta yhtä tärkeää Urban Empiressa on myös kaupunkia koskevien poliittisten päätösten (ja juonien) tekeminen pormestarin asemassa.

Ensivilkaisun tulevaan voi ottaa oheisesta Urban Empiren kiusoittelutrailerista.

Ennen Urban Empirea noin kuusivuotias Fragment Production on tuonut maailmaan aikaisemmin varsinkin hätäpalvelujen hallintointiin keskittyviä Rescue: Everyday Heroes -simulaatiopelejä. Studion miehitykseen lukeutuu muun muassa Mikko Tyni, joka oli aikoinaan perustamassa myös Cities in Motion -sarjasta ja sittemmin Cities: Skylinesista tuttua tamperelaisstudio Colossal Orderia. 

Lähde: Kalypso Media

Lisää luettavaa