Kaipaatko lisää suomalaista kaupunkirakentelua? Tässä saapuu Urban Empire / Uutiset / pelaaja.fi

Kaipaatko lisää suomalaista kaupunkirakentelua? Tässä saapuu Urban Empire

13.03.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Tropico-pelisarjan julkaisijana kunnostautunut Kalypso Media on julkistanut uuden kaupunkirakentelupelin pc:lle. Kuluvan vuoden syksyllä Windows-koneilla voidaan ryhtyä pelaamaan Urban Empirea, jota on kehittämässä Tampereella sijaitseva Fragment Production -pelitalo.

Ideana Urban Empiressa on ottaa teollisen aikakauden alussa hallintaansa kaupunki ja johtaa se sitten kunniallisesti läpi kokonaiset kaksi mullistuksia täynnä olevaa vuosisataa. Tämä tapahtuu tietenkin suunnittelemalla kaupungin yleisinfrastruktuuria, mutta yhtä tärkeää Urban Empiressa on myös kaupunkia koskevien poliittisten päätösten (ja juonien) tekeminen pormestarin asemassa.

Ensivilkaisun tulevaan voi ottaa oheisesta Urban Empiren kiusoittelutrailerista.

Ennen Urban Empirea noin kuusivuotias Fragment Production on tuonut maailmaan aikaisemmin varsinkin hätäpalvelujen hallintointiin keskittyviä Rescue: Everyday Heroes -simulaatiopelejä. Studion miehitykseen lukeutuu muun muassa Mikko Tyni, joka oli aikoinaan perustamassa myös Cities in Motion -sarjasta ja sittemmin Cities: Skylinesista tuttua tamperelaisstudio Colossal Orderia. 

Lähde: Kalypso Media

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän 1nsane kuva
1nsane

Lisää rakentamista? Why not. Tämä myös osuu hyvin mielenkiintoiseen aikakauteen, saa nähdä kuinka hyvin niiden oikut saadaan tuotua peliin mukaan.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

I'm in! Ei näistä saa tarpeekseen koskaan.

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Kunnianhimoa ei tältä lafkalta ainakaan puutu. Täytyy pistää projekti korvan taakse.

Nostoja