Kaipaatko lisää The Witcher 3:a? Tässä saapuu pelin ensimmäinen suurlaajennus / Uutiset / pelaaja.fi

Kaipaatko lisää The Witcher 3:a? Tässä saapuu pelin ensimmäinen suurlaajennus

8.09.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

The Witcher 3:n ensimmäinen maksullinen laajennusosa Hearts of Stone julkaistaan 13. lokakuuta, pelin luoja CD Projekt RED on vahvistanut.

Noin kymmenen tunnin pituiseksi lupailtu Hearts of Stone asettaa pelin päähenkilö Geraltin jahtaamaan kuolematonta rosvopomoa Olgierd von Everecia, minkä seurauksena tämä päätyy kohtaamaan kokonaisen joukon The Witcher 3:n kannalta uusia hahmoja ja hirviöitä, ja saadaanpa tarjolle myös jopa uusi romanssimahdollisuuskin. Maistiaisia tästä kaikesta saa sekä oheisista kuvista että myös alta löytyvästä videosta.

Laajennus esittelee peliin myös uuden Runewords-järjestelmän, jonka luvataan muovaavan The Witcher 3:n pelattavuutta varsin merkittävästi. CD Projektilla kerrotaan, että jokaisen laajennuksesta löytyvän Runewordin on määrä vaikuttaa aina johonkin pelin useista eri mekaniikoista jollain tavoin, minkä pitäisi tarjota pelaajille muun muassa kokonaisen joukon uusia taistelutaktiikoita kokeiltavaksi.

Hearts of Stone on mahdollista hankkia joko osana pelin noin 25 euron Expansion Pass -kausikorttia tai sitten yksinään joko digitaalisesti noin 10 eurolla tai osana fyysistä noin 20 euron keräilyversiota. Keräilyversio tuo mukanaan latauskoodin laajennukselle, kaksi fyysistä Gwent-korttisettiä sekä säännöt Gwentin peluuseen.

Mikäli tilaamaan on jo ehtinyt Expansion Passin, on Gwent-kortteihin mahdollista päästä käsiksi myös osoitteen redeemgwent.comin kautta.

Ensi vuonna The Witcher 3 on saamassa myös vielä toisen laajennuksen. Se kantaa nimeä Blood and Wine ja siitä luvataan noin 20 tunnin kokemusta. Kyseinen laajennus on tuomassa peliin myös kokonaan uuden pelialueen.

Lähde: The Witcher (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob

Kun nyt saisi W2 loppuun ja W3 aloitettua edes.

Käyttäjän Joulupukki kuva
Joulupukki

Jee, eli enää about kuukausi, niin saa uusia seikkailuja Sopivasti toinen läpipeluu alkaakin olemaan jo loppu puolella. Tosin tutkittavaa löytyy vielä yllin kyllin emo pelistäkin. Ehkä siihen mennessä sais myös koneen päivityksen aikaiseksi.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kymmenen euroa kymmenestä tunnista tai 25 euroa 30 tunnista? Nyt on todellakin hinnat kohdallaan. Tosin sitä se on pääpelinkin osalta kun kestoa on vaikka millä mitalla. Mikäli laatu on - mitä uskon olevan - vielä samaa kuin emopelissä niin luultavasti parhaita DLC:eja ja kausipasseja ikinä.

Ainoa ongelma on se, että tässä on nyt MGS V pahasti kesken ja S-rankkejakin olisi tarkoitus kerätä pelin läpäistyäni. Witcher 3:n toinen läpipeluu on myös kesken. Tosin taitaa jäädäkin odottelemaan kun on paljon muutakin testattavana PS Plussan puolelta erityisesti.

Käyttäjän Temesklk kuva
Temesklk

Emopeli oli kyllä niin laadukas, niin pitääpä tuo keräilyversio ostaa ihan vain tukeakseni studiota. Fyysiset Gwent kortit kyllä kelpaavat myös.

Nostoja