Kaipaatko pelattavaa viikonlopuksi? Testaa Black Ops 3:n moninpeliä maksutta / Uutiset / pelaaja.fi

Kaipaatko pelattavaa viikonlopuksi? Testaa Black Ops 3:n moninpeliä maksutta

26.02.2016 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2

Call of Duty: Black Ops 3 houkuttelee niin vanhoja kuin uusiakin pelaajia pariinsa viikonlopun ajaksi.

Jos Black Ops 3:a ei löydy vielä pelikirjastosta, voi peliä testata maksutta sunnuntai-iltaan saakka. Steamista ladattava Call of Duty: Black Ops 3:n ilmaisversio sisältää äskettäin julkaistun aloituspaketin sisällön, eli tarjolla on valtaosa pelin kilpailullisesta moninpeliosiosta. Jos ilmaisviikonloppu jättää kaipaamaan lisää Black Ops 3:a, voi pelin hankkia 34% alennuksella.

Lisähoukuttimena niin vanhat kuin uudetkin pelaajat pääsevät nauttimaan tuplakokemuspisteistä viikonlopun ajan. Black Ops 3:n kokoversion omistajat voivat kerätä tuplakokemusta myös Zombies -yhteistyöpelitilassa.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Enpä testaa. Hyvä kuitenkin, että tällaisia on tarjolla. Kaikenlaiset demot, betat sun muut on aina plussaa. Mitä enemmän saa testata ennen ostamista, sitä parempi. Nykyisin tuntuu että demot tulevat puolen vuoden päästä kun peli on ulkona. Ymmärrän toki, että on työlästä ja kallista tehdä demoja ja joistakin peleistä (vapaat maailmat erityisesti) jopa erityisen vaikea mutta voisihan sitä olla vaikkapa pari tehtävää ja pelin maailma auki vaikkapa parin tunnin peliajalla. Eihän sitä demoa sen enempää tarvitsisi "tehdä".

Käyttäjän Jamatsu kuva
Jamatsu

Kaipaan pelattavaa, mutta en todellakaan COD:ia.