Kaipaatko toisen maailmansodan paukuttelua? Nappaa Medal of Honor: Pacific Assault nyt ilmaiseksi

Lähempänä Medal of Honor -räiskintäsarjan kulta-aikaa julkaistu pc-paukuttelu Medal of Honor: Pacific Assault olisi saatavilla nyt ilmaiseksi Origin-pelipalvelun Talo tarjoaa -ohjelman ansiosta.

25.3.2016 14:07

Electronic Artsin yli kymmenen vuotta vanha räiskintäpeli Medal of Honor: Pacific Assault on parhaillaan saatavilla ilmaiseksi pc:lle. Pelin voi käydä noutamassa EA:n oman Origin-palvelun kautta osana sen Talo tarjoaa -lahjapeliohjelmaa.

Alunperin vuonna 2004 julkaistu peli oli edesmenneen EA Los Angeles -studion luomuksia. Aiemmin myös DreamWorks Interactivena ja sittemmin lisäksi Danger Close Gamesina tunnettu studio oli EA:n pääasiallinen Medal of Honor -sarjan kehittäjä. Pacific Assault olikin järjestyksessään studion viides sarjan osa. Vielä Pacific Assaultin jälkeen se auttoi tuomaan maailmaan myös toiseen maailmansotaan keskittyneen European Assaultin, Vanguardin ja Heroes 2:n, kunnes vuonna 2010 Medal of Honor alkoi keskittyä moderniin sotaan.

Viimeisin uusi Medal of Honor -sarjan peli oli vuonna 2012 julkaistu Medal of Honor: Warfighter. Kyseisen pelin jälkeen EA ilmoitti laittavansa räiskintäsarjansa lepotauolle. Yhtiön suurin räiskintänimike onkin nykyisin DICE-studion hallinnoima Battlefield.

Lisää luettavaa