Kaipaatko toisen maailmansodan paukuttelua? Nappaa Medal of Honor: Pacific Assault nyt ilmaiseksi / Uutiset / pelaaja.fi

Kaipaatko toisen maailmansodan paukuttelua? Nappaa Medal of Honor: Pacific Assault nyt ilmaiseksi

25.03.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Electronic Artsin yli kymmenen vuotta vanha räiskintäpeli Medal of Honor: Pacific Assault on parhaillaan saatavilla ilmaiseksi pc:lle. Pelin voi käydä noutamassa EA:n oman Origin-palvelun kautta osana sen Talo tarjoaa -lahjapeliohjelmaa.

Alunperin vuonna 2004 julkaistu peli oli edesmenneen EA Los Angeles -studion luomuksia. Aiemmin myös DreamWorks Interactivena ja sittemmin lisäksi Danger Close Gamesina tunnettu studio oli EA:n pääasiallinen Medal of Honor -sarjan kehittäjä. Pacific Assault olikin järjestyksessään studion viides sarjan osa. Vielä Pacific Assaultin jälkeen se auttoi tuomaan maailmaan myös toiseen maailmansotaan keskittyneen European Assaultin, Vanguardin ja Heroes 2:n, kunnes vuonna 2010 Medal of Honor alkoi keskittyä moderniin sotaan.

Viimeisin uusi Medal of Honor -sarjan peli oli vuonna 2012 julkaistu Medal of Honor: Warfighter. Kyseisen pelin jälkeen EA ilmoitti laittavansa räiskintäsarjansa lepotauolle. Yhtiön suurin räiskintänimike onkin nykyisin DICE-studion hallinnoima Battlefield.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake

uuden toiseenmaailmansotaan keskeytyvän pelin voisinkin ottaa mutta ei kyllä napostele tämä nyt. voisi olla myös aika siistii nähdä peli mikä sisältäisi sekä maailmojensotaykkösen että kakkosen ja no kyllä se kylmäsotakin siihen kelpais. no aina on hyvä unelmoida.

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Allied Assault on edelleen sotilasräiskintöjen kuningas. Pacific ei pääse samalle tasolle, mutta hienoja hetkiä täynnä sekin.

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey
Lainaus käyttäjältä lindario

Allied Assault on edelleen sotilasräiskintöjen kuningas. Pacific ei pääse samalle tasolle, mutta hienoja hetkiä täynnä sekin.

Nyt puhut kyllä asiaa! Pelasin juuri vajaa vuosi sitten Allied Assault War Chestin läpi (siis emopelin + lisärit), ja voi härregud sitä nostalgiapärinän määrää! Allied Assault (ja MoH-sarja ylipäätään) on yksi kaikkien aikojen eniten nostalgioimistani peleistä, siihen liittyy niin hyvät muistot joita on aina silloin tällöin mukava verestää.

Pacific Assault myös hiton kova peli, pelasin senkin toki aikoinaan. Lähtee ehdottomasti lataukseen!

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Tätä itseasiassa en ole edes pelannut koskaan. Käynpä siis nappaamassa talteen.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

On muuten melko rasittava peli, mutta näytti aikoinaan graafisesti hyvältä.