Kaipaatko vaihtoehtoja Hearthstonelle? Magic: The Gathering -perimällä varustettu SolForge on valmistumassa viimein / Uutiset / pelaaja.fi

Kaipaatko vaihtoehtoja Hearthstonelle? Magic: The Gathering -perimällä varustettu SolForge on valmistumassa viimein

29.05.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Kolmen vuoden ajan enemmän tai vähemmän beetavaiheessa elänyt virtuaalinen keräilykorttipeli SolForge on saamassa vihdoin virallisen julkaisunsa. Ensi viikolla 31. toukokuuta pelin on määrä päivittyä 1.0-versioonsa, minkä myötä peli saa sekä uusia kortteja että myös uuden joukon kaivattuja ominaisuuksia.

Pelilehti PC Gamerin tietojen mukaan SolForgen "valmis" versio päivittää ensinnäkin pelin käyttöliittymää, jonka pitäisi näyttää jatkossa huomattavasti näyttävämmältä, selkeämmältä ja ylipäätänsä huomattavasti vähemmän keskeneräiseltä. Samalla peli saa vihdoin myös oman Ranked-tyyppisen moninpelitilan, joka on ollut yksi peliin eniten toivotuimpia ominaisuuksia.

SolForge on pelattavissa ilmaiseksi sekä pc:llä että mobiililaitteilla. Kaiken kaikkiaan sitä on kehitetty tähän mennessä nyt viitisen vuotta, ja osa siitä on rahoitettu vuonna 2012 Kickstarterin voimin. Peliä on kehittänyt Stone Blade Entertainment -studio yhteistyössä Magic: The Gathering -luoja Richard Garfieldin kanssa.

Lähde: PC Gamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Joitakin kuukausia aiemmin olisi kelvannut, mut pari viikkoa takaperin saatiin jopa tänne Savonlinnaan MtG-ryhmä ja tilat erään liikkeen kautta, nyt pääsee pelailee niin standardia, modernia kuin EDH:takin leppoisassa seurassa oikeita kortteja läiskien (Ja niitä omistakin nurkista löytyikin jo ihan jonkin verran). Varmasti tää on hyvä vaihtoehto niille joilla ei ole mahdollisuutta lätkiä MtG:tä ja ei enää jaksa Hearthstonea, mut mikään ei tuu ikinä voittaa ihan oikeiden lappujen pyöritystä :)

Nostoja