Kaipaatko vanhan koulukunnan räiskintää? Nappaa alkuperäinen Quake ilmaiseksi vielä kun ehdit / Uutiset / pelaaja.fi

Kaipaatko vanhan koulukunnan räiskintää? Nappaa alkuperäinen Quake ilmaiseksi vielä kun ehdit

9.08.2020 // Kirjoittanut: Teo Scheepstra
2
Quake 1996

Vuonna 1996 julkaistu id Softwaren ensimmäisen persoonan räiskintä Quake on nyt jaossa ilmaiseksi. Pelin voi poimia itselleen Bethesdan oman Bethesda Launcher -ohjelman kautta.

Kannattaa kuitenkin kiirehtiä, mikäli klassikkopelin haluaa itselleen. Bethesda jakelee sitä vain QuakeCon-tapahtuman loppuun asti, eli tarjous päättyy sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kello 5:00 Suomen aikaa. 

Pelin saa yksinkertaisesti kirjautumalla sisään Bethesda Launcheriin ennen takarajaa. Jo sisäänkirjautuneiden käyttäjien pitää ehkä kirjautua ulos ja takaisin sisään nähdäkseen Quaken kirjastossaan. Bethesda huomauttaa, että mikäli peliä ei löydy omasta valikoimasta omistettuna sisäänkirjautumisen jälkeen, kannattaa tarkistaa Launcherin päivitysten tilanne. 

Myös jatko-osa Quake II on tulossa ilmaisjakoon. Peli oli osaksi QuakeConin hyväntekeväisyyskeräystä kiinnitettyä 10 000 dollarin tavoitetta, joka on sittemmin jo saavutettu kaksinkertaisena. Quake II tuodaan ilmaisjakeluun jossain vaiheessa QuakeConin jälkeen. 

Lähteet: Bethesda

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Pellailija kuva
Pellailija

Tästä myöhästyin, mutta Quake II kelpaisi. Vieläköhän Action Quake II:n saisi siihen jostain ladattua?

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

No kai sitä vihdoin ja viimein pitää tämäkin aukko pelisivistyksesaä paikata, vaikka oma henk koht mielipide on ettei Quakella ollut 3D-grafiikan lisäksi silloin aikanaan mitään muuta annettavaa.

Nostoja