Kakkavaroitus! Super Meat Boy -luoja paljasti uusimman peliprojektinsa

The Binding of Isaac näyttäisi saavan vielä jonkinlaisen seuraajan. Pelin luoja Edmund McMillen on pelin kotisivuilla paljastanut nyt nimittäin The Legend of Bum-bo -seikkailun. Mew-Genicsin tilanne ei sen sijaan näytä erityisen lupaavalta.

27.3.2016 10:03

Super Meat Boylla ja The Binding of Isaacilla nimeä tehnyt pelinkehittäjä Edmund McMillen on paljastanut jälleen yhden uuden peliprojektin. Viimeiset kuukaudet hän kertoo työstäneensä tuotosta nimeltä The Legend of Bum-bo, josta McMillenin antamien ensitietojen perusteella on muodostumassa jonkinlainen satunnaisuuteen luottava vuoropohjainen pulmaroolipeli.

Yhdessä McMillenin kanssa The Legend of Bum-boa on ollut työstämässä James Id, joka aiemmin viime vuonna loi McMillen kanssa myös erikoisen Fingered-rikospelin. Idin tarkoituksena on hoitaa Bum-bon osalta niin pelin ohjelmointi- kuin myös 3D-osuudet, kun taas McMillenin vastuulle on pudonnut pelin pääasiallinen suunnittelupuoli sekä myös sen kaikesta muusta taisteesta vastaaminen.

Musiikkia Bum-boon on säveltämässä McMillenin viimeisin luottobändi Ridiculon.

Ilmeisesti The Legend of Bum-bolla on jonkinlaisia kytköksiä The Binding of Isaacin. McMillen paljasti pelin nimittäin juurikin Isaacin kotisivuilla, minkä lisäksi pelin kakkavetoinen logo uhkuu tuttua tunnelmaa ja nimikin on osin viittaus vanhempaan peliin. Selkeys asian suhteen on tarkoitus saada ilmeisesti vielä lähikuukausina.

Tällä viikolla McMillen on jälleen myös vahvistanut, että sen nelisen vuotta sitten paljastama Mew-Genics-peli on tällä hetkellä jäissä. Pelisivusto Eurogamerille antaman lausunnon mukaan McMillen ei ole täysi varma, näkeekö peli koskaan päivänvaloa, mutta hän ei ole poissulkenut mahdollisuutta sille, että projekti voitaisiin vielä joskus tulevaisuudessa elvyttää.

McMillenin kanssa Mew-Genicsia oli kehittämässä Super Meat Boyn ohjelmoija Tommy Refenes. Kaksikon on ollut määrä tuoda Super Meat Boy vielä myös mobiililaitteille, mutta kyseinenkin projektii tuntuu olevan vähän väliä tauolla.

Lähde: The Binding of Isaac (kotisivu), Eurogamer

Lisää luettavaa