Kaksi täysin uutta Cyberpunk 2077 -peliä paljastettiin – toinen näistä on moninpelattava / Uutiset / pelaaja.fi

Kaksi täysin uutta Cyberpunk 2077 -peliä paljastettiin – toinen näistä on moninpelattava

2.07.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
3

CD Projekt Red on paljastanut työstävänsä peräti kolmea erilaista Cyberpunk 2077 -projektia, joista yksi on huhtikuussa julkaistava pääpeli.

Puolalaissivun mukaan studion toimitusjohtaja Adam Kiciński on varmistanut kolmen projektin olevan kehitteillä, joista yksi on jo julkistettu roolipeli, toinen on itsenäinen moninpeli ja kolmas studion seuraava isompi julkaisu.

Projekteista ei kerrottu sen tarkemmin, joten kaikki muu niiden ympärillä on tällä hetkellä arvailua.

CD Projekt Red julkaisi muutama vuosi The Witcher 3:n jälkeen samaan maailmaan sijoittuvan erillisen Gwent-korttipelin, joka perustui niin ikään Noiturin vapaapuhtina pelaamaan keräilykorttipeliin. Studion tulevista Cyberpunk-projekteista toinen saattaa olla jokin vastaavanlainen sovitus.

Studion isompi Cyberpunk 2077 -projekti kuulostaa taas pelisarjan seuraavalta jatko-osalta, jonka kehitys on jo käynnistetty.

Yhteensä studiolla toimii viisi erillistä tiimiä pelien parissa. Kolme heistä työstää nyt julkistettuja Cyberpunk 2077 -nimikkeitä, yksi kehittää Gwentiä ja viimeinen näprää toistaiseksi julkistamattoman peliprojektin parissa.

Cyberpunk 2077 julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 16. huhtikuuta 2020. 

Päivitys: CD Projekt on sittemmin kommentoinut puolalaisen Bankier.pl-sivuston uutista kolmesta Cyberpunk-projektista.

Yhtiön mukaan sillä on parhaillaan viisi tiimiä työskentelemässä useamman projektin parissa. Näistä kolme työstää Cyberpunk 2077:ää. Nämä ovat pääpelin parissa työskentelevät Varsovan ja Krakovan tiimit sekä noin 40 hengen Wrocław-tiimi, joka keskittyy tutkimus- ja kehitystyöhön peliä koskevan teknologian parissa. Muita tiimejä ovat Gwentin kehitystiimi sekä mobiilikehitysstudio Spokko.

Lähde: Game Informer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Merio kuva
Merio

Tuo itsenäinen moninpeli näyttäisi olevan jonkinkaltainen lisäri tai spin off Cyberpunk 2077:stä, joten voi olettaa että gameplay tulee olemaan aikalailla samaa pääpelin kanssa

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Aika pian olisi jatko-osa kehitteillä tai sitten ovat niin varmoja pelin laadusta ja/tai menestyksestä, että uskovat sen myyvän. Tai sitten kyse on vain siitä alkusäädöstä ennen kehitystä, jossa vielä monet projektit haudataan.

Käyttäjän Vaapukkamehuw kuva
Vaapukkamehuw

Tämä muuten paljastui käännösvirheeksi. Alkuperäisessä puolankielisessä haastattelussa sanottiin, että Cyberpunk 2077 parissa työskentelee kolme tiimiä – ei suinkaan että he työskentelisivät kolmen eri Cyberpunk-aiheisen pelin parissa.

Muisaakseni kaksi noista tiimeistä työskentelee peruspelin parissa ja kolmas tiimi on pienempi R&D tiimi.