Kaksi uutta PlayStation 3 -pakettia / Uutiset / pelaaja.fi

Kaksi uutta PlayStation 3 -pakettia

28.02.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
60

Vastikään ilmoitettu Metal Gear Solid 4 -paketti ei tämän hetken tietojen mukaan ole tulossa Eurooppaan. Eurooppalaiset saavat kuitenkin kaksi uutta PlayStation 3 -pakettia lohdutukseksi.

Toinen paketti on ilmeisesti tehty formaattisodan voiton kunniaksi, sillä se sisältää kolme Blu-ray -elokuvaa, jotka ovat Spider-Man 3, Casino Royale ja 300. Paketti kantaa nimeä Movie Pack. Paketti löytyy kaupoista maaliskuun 19. päivä.

Toinen paketti taas sisältää odotetun Gran Turismo 5: Prologuen, joka on maistiainen Sonyn tulevasta autopelistä. Paketti ilmestyy maaliskuun 28. päivä.

Paketit sisältävät PS3:n halvemmat mallit 40 gigatavun kovalevyillä varustettuina. Pakettien suositushinnaksi Euroopassa on asetettu 399 euroa, joten Suomen hinta asettunee 479 euroon.

Lähde: Jeux-France

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Janne82 kuva
Janne82

Hyviä paketteja tulossa niille jotka harkitsevat PS3:sen ostoa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

no prologue on ikään kuin demo ja koko versio pelistä tulee joskus vuoden päästä. hyvä tapa rahastaa pelistä kahteen kertaan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hinnan suhteen ei ole valittamista, sillä nämähän käytännössä korvaavat normaalin paketin. Tämä tosin taitaa olla Sonyn (epätoivoinen) yritys saada SIXAXIS-ohjaimet pois mahdollisimman nopeasti. Ehkä MGS4-paketti tulee Eurooppaankin, jos vain nämä vanhat ohjaimet saadaan myytyä ajoissa pois. Tai sitten koko pakettia ei tule ollenkaan, sillä Sony ei välttämättä halua paketoida MGS4:ä huonomman mallin kanssa enkä usko Sonyn haluavan myöskään tuoda parempaa mallia Eurooppaan. Tiedä sitten. Itse en joka tapauksessa tykkää, jos ei Eurooppaankin ala kohta kuulua parempaa mallia tai hyviä uutisia softaemulaation puolelta. MGS4-paketilla ei omalla kohdallani oikeastaan väliä ole, sillä PS3 tulee kuitenkin hankittua ennen MGS4:ä ja sitten MGS4:stä keräily-/erikoisversio julkaisun aikaan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Vois kyllä ostaa tuon Movie packin, koska blueray soitinta tässä on mietitty. Eihän tuo nyt paha hinta ole.

Käyttäjän Thilli kuva
Thilli

Tuo leffa paketti on ihan kiinnostava. Nyt joskus lähitulevaisuudessa kun PS3 hommaan niin pitää sitten napata juuri joku tuollainen leffa paketti.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"no prologue on ikään kuin demo ja koko versio pelistä tulee joskus vuoden päästä. hyvä tapa rahastaa pelistä kahteen kertaan." Mikäs tää Gran Turismo HD oli? Rahastusta kolme kertaa?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

”no prologue on ikään kuin demo ja koko versio pelistä tulee joskus vuoden päästä. hyvä tapa rahastaa pelistä kahteen kertaan.” Mikäs tää Gran Turismo HD oli? Rahastusta kolme kertaa?''

Erona on se että GT HD on ilmainen.

Käyttäjän Goodwin kuva
Goodwin

Eli kun muualla Euroopassa myydään 400 eurolla suomessa myydään melkein 500 eurolla, loistavaa! Toivottavasti MGS bundlen kanssa ei käy samalla tavalla.

Käyttäjän Cyberwarmachine kuva
Cyberwarmachine

Movie Pack vaikuttaa kivalta. Piru vie kun on alkanut vähän PS3 himottaa. :D X0 löytyy jo hyllystä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Onkos tämä uutinen vai mainos?