Kaksi Wiitä kolmesta lojuu tarpeettomana / Uutiset / pelaaja.fi

Kaksi Wiitä kolmesta lojuu tarpeettomana

17.10.2007 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
68

Japanilaisen peliraamatun Famitsun johtohahmo Hirokazu Hamamura kertoo, että DS:n suosiosta huolimatta kaikki Nintendo-aiheiset uutiset eivät ole hyviä. Vaikka Wii onkin Japanin myydyin uuden sukupolven kotikonsoli, sille ei ole tullut suurta myyntihittiä Wii Sportsin jälkeen. Hamamura kertoo, että vain kolmannes japanilaisista Wii-pelaajista käyttäisi konsoliaan aktiivisesti. Seuraava hittituote on Hamamuran mukaan Wii Fit, joka varmasti saa huomiota osakseen.

PS3:a koskien Hamamura uskoo, että hinnanpudotus tuo uusia pelinimikkeitä laitteelle, mutta lisää myös, ettei ole mitenkään sanottua, että Final Fantasy XIII tai Metal Gear Solid 4 pysyisivät yksinoikeusnimikkeinä. Avain PS3:n menestymiseen olisikin näin ollen Sonyn oma Gran Turismo 5.

Lähde: IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

ne jotka tiedän hankkineen wiin, hylkäsivät laitteen parin viikon jälkeen, kun uutuudenviehätys karisi.

Käyttäjän tiksa kuva
tiksa

Juu, itse ostin Wiin pari kuukautta sitten ja Zeldaa on tullut pelattua parikymmentä tuntia, muuten ollut todella hiljaista.. Viime viikot ollut täysin vailla käyttöä. Kiinnostavia pelejä ei tunnu oikein löytyvän ja alkukiinnostuksen jälkeen itse laitekkin on tuntunut hieman turhalta.

Eli hyviä pelejä odotellessa :) Ja kyylä niitä varmaan jo jouluksi tulee, i hope so!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Joop kuten tuolla aikaisemmin sanoin nii oma Wii on myös ollut käyttämättömänä jo pitkään. Mutta Tässä kuussa tulee tähänkin asiaan muutos, kun saan Metroidin ja siinä samalla ostan sen Paper Marion. Mario Galaxy ja Resident Evil UC tulee ensi kuussa ja joulukuussa Zak & Wiki ja NIGHTS. Tammikuussa rupeankin odottelemaan pelejä kuten Fire Emblem, No More Heroes, Tales of -, DQ, FF, Wii-fit, Day of Crisis ja jne. Joten Wii tulee taas Mario Galaxyn julkaisun aikana teho käyttöön ja taitaa pysyä sellaisessa koko vuoden 2008. Niin ja WiiWaren projekteja odotan paljon.

Nyt pärjäilen Halo 3:n voimin sinne Marraskuun 16. päivään.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Lucas arts FTW ! :D

Käyttäjän 177542-1 kuva
177542-1

Wiissä on aika paljon viehätysvoimaa. Kun itse ostin wiin, niin huomasin että eihän niitä hyviä pelejä ollutkaan Zeldan lisäksi paljoakaan saatavilla. Eikä hyviä pelejä ole tarpeeksi Wiille tullut vieläkään.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Nyt pärjäilen Halo 3:n voimin sinne Marraskuun 16. päivään."

Mikäs silloin ilmestyy? Assassin´s Creed vai? Marraskuun 23. päivä ilmestyy Mass Effect ja muita ei XO:lle tarvitakaan.

Käyttäjän Circle kuva
Circle

Joo, hankin Wiin tuossa puolisen vuotta sitten, ja vähän nihkeätä on ollut. Pelailin silloin ostoviikolla ja muutama viikko sen jälkeen suht. aktiivisesti Zeldan yms läpi, hommasinpa Cube-Fire Emblemin ja Tales of Symphoniankin, mutta pari viimeisintä kuukautta ovatkin olleet täysin vailla käyttöä, lukuunottamatta Paper Mariota, jossa meni se 3-4 päivää. Odotellessa Galaxya, siis, onneksi minulla on muitakin konsoleita.

Käyttäjän Custom kuva
Custom

Itse pelasin Wii:llä pari tuntia ensimmäisenä päivänä ja silloin se tuntui niin uskomattomalta. Seuraavana päivänä uutuuden viehätys oli jo aika poissa eikä se enään kovin paljoa kiinnostanut, viikon ajan ehkä pelasin kerran päivässä vähän aikaa ja sen jälkeen jätin sen pölyytymään. Kuin huomasin että en pelaa sillä yhtään niin lainasin sen kaverilleni, joka kertoi minulle että nytten se pölyttyy hänen hyllyllään.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Oma wii on kyllä täysin xbox360:n varjossa, en ole koskenut wiihin kuukausiin. Super paper mariota ehkä voisi pelata jos viitsisi ostaa

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Se ennustettiin jo alkuun, että Wiille käy näin.