Kaksivuotias Guild Wars 2 saa ensimmäisen lisälevynsä – tässä on Heart of Thorns / Uutiset / pelaaja.fi

Kaksivuotias Guild Wars 2 saa ensimmäisen lisälevynsä – tässä on Heart of Thorns

24.01.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Reilut kaksi vuotta vanha massiiviroolipeli Guild Wars 2 on saamassa ensimmäisen maksullisen lisälevynsä. Teksasissa parhaillaan käynnissä olevan PAX South -tapahtuman yhteydessä kehittäjä ArenaNet julkisti Heart of Thornsin, joka tullaan julkaisemaan peliin sekä fyysisessä että digitaalisessa muodossa.

Hearth of Thornsin keskiössä tullaan näkemään uusi Maguuma Jungle -alue, joka luonnollisesti pakataan täytteen uutta pelattavaa niin erilaisten pomojen, tapahtumien, tarinoiden kuin tehtävienkin muodossa. Luvassa on myös tuore linnoitusten puolustamiseen ja valloittamiseen keskittyvä PvP-tila Stronghold ja kokonaan uusi World versus World -taistelua tarjoava Borderland-areena.

Myös uusi hahmoluokka Revenant liittyy peliin mystisine voimineen ja raskaine haarniskoineen.

Varsinaista tasokattoa Heart of Thorns ei Guild Wars 2:ssa nosta, mutta se ei tarkoita, että hahmonkehitys oltaisiin laajennuksessa unohdettu. ArenaNet pyrkii tarjoamaan jo tason 80 saavuttaneille mielenkiintoista tekemistä tällä kertaa erityisesti uusilla Mastery- ja erikoistumisjärjestelmillä. Masteryt asettavat pelaajat oppimaan esimerkiksi riippuliidon tapaisten taitojen hallintaa, kun taas erikoistumiset monipuolistavat muun muassa hahmojen käytössä olevaa kyky-, mekaniikka- ja asetarjontaa.

Toistaiseksi ei vielä ole tiedossa, milloin Heart of Thorns on määrä julkaista ja mihin hintaan. Varmaa tosin jo on, ettei laajennuksen pelaaminen tule vaatimaan kuukausimaksua.

Silmällä Heart of Thornsin tuloa voi yrittää pitää laajennuksen virallisen kotisivun kautta.

Lähde: ArenaNet, Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Retro kuva
Retro

Voisi ehkäpä palailla Guild Warsin maailmaan kun tämä julkaistaan. Sen verran pitkä tauko jo pelistä ollut. Mutta olisin kumminkin toivonut expansionin uuden alueen olleen Crystal Desert, koska jo GW ykkösessä tuo Maguuma oli itselleni se vihatuin mesta.

Revenant classikin vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta, mutta PvP uudistukset taidan sivuuttaa kokonaan. En usko että siihen aivottomaan zerg rushiin saadaan vieläkään mitään tolkkua mitä esim. World vs World on.

Käyttäjän Amarant kuva
Amarant

Uutisessa on todella outo ilmaus tuosta uudesta WvW-areenasta. Noita Borderlandeja on nimittäin jo 3. Se on kartan tyyppi eikä nimi.

Käyttäjän samojedi kuva
samojedi

Lisätietoja odotellessa. Julkistus oli vähän sekava ja mystinen.

Käyttäjän Yerted kuva
Yerted

Vois joo palata GW2 maailmaan taas tuossa expansionissa. Jos vaikka sais konetta vähän päiviteltyä siihen mennessä :)

Käyttäjän Amarant kuva
Amarant
Lainaus käyttäjältä samojedi

Lisätietoja odotellessa. Julkistus oli vähän sekava ja mystinen.

Meni enemmän puhumisen puolelle toi esitys. Eihän siinä näytetty kuin lyhyt traileri missä oli pelikuvaa. Spesialisaatioista Druidi on mielenkiintoinen ja odotan innolla mitä pääluokalleni Warrulle tulee.