Kalevalan kaupunki odottaa pelastajaansa! Omalaatuinen suomalaispeli Iron Danger päivättiin / Uutiset / pelaaja.fi

Kalevalan kaupunki odottaa pelastajaansa! Omalaatuinen suomalaispeli Iron Danger päivättiin

30.01.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Iron Danger, Daedalic Entertainment, Action Squad Games, Rautavaara, Suomi, julkaisupäivä, 25. maaliskuuta, Kalevala

Kotimaista tekoa oleva Iron Danger saapuu paikkaamaan pelimyöhästymisten ravisuttamaa alkuvuotta. Action Squad Games ja Daedalic Entertainment vahvistavat, että pulmavetoista taktikointia tarjoava seikkailu ilmestyy Steamiin 25. maaliskuuta.

Iron Danger on välähdellyt julkisuudessa satunnaisesti läpi viimeisen parin vuoden, ja julkaisupäivän vahvistumisen myötä siitä on julkaistu tuore pelikuvatraileri. Videon tähtenä toimii jälleen tietysti pelin tärkein mekaniikka eli ajan manipulointi, jolla pelaaja voi hioa vaaratilanteista selviytymistä pienempiäkin yksityiskohtia myöten. Muuten se muistuttaa tyyliltään paljon toimintaroolipeliä.

Suomalaisuutta ei Iron Dangerissa piilotella. Tarkoituksena pelissä on puolustaa Kalevala-nimistä kaupunkia Pohjan akkaa vastaan, eikä saunojen kaltaisilta ilmestyksiltäkään vältytä.

Iron Danger on tulossa ajan myötä myös Xbox Onella ja PlayStation 4:lle.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Vaapukkamehuw kuva
Vaapukkamehuw

Missä sen suomalaisuuden pitäisi näkyä? Jos tuota art styleä ja konseptitaidetta katselee, niin eipä ensimmäisenä tulisi mieleen, että pelillä olisi Suomen kanssa mitään tekemistä.

Nostoja