Kallotyttöjen kärhämä vain kovenee: PlayStation 4 -versio aivan horisontissa

Skullgirls saapuu Euroopassakin vielä PlayStation 4:lle heinäkuun aikana. Aivan kuluvalla viikolla mätkintöjä ei täällä kuitenkaan vielä aloitella.

6.7.2015 20:32

2D-taistelupeli Skullgirlsin PlayStation 4 -versio on päivitty vihdoin Euroopassakin asti. Kuluvalla viikolla jo Yhdysvaltoihin saatava pelin uusin inkarnaatio saavuttaa PlayStation Storen täällä 22. heinäkuuta kantaen virallisesti nimeä Skullgirls 2nd Encore.

2nd Encoren pitäisi olla tähän mennessä kaikkein täyteläisin versio Skullgirlsista. Mukaan peliin on liksetty sen myötä niin kaikki mahdolliset lisäsisältöhahmot, täysin ääninäytelty tarinatila, uusia haasteita, uusi selviytymistila kuin myös mahdollisuus pelata netissä PS3- ja Vita-pelaajia vastaan.

Peli tukee myös useita PlayStation 3:n tikkuohjaimia, kiitos kehittäjä Lab Zero Gamesin erikoisajurinSkullgirls 2nd Encoren ostaminen PlayStation 4:lle tulee lisäksi varmistamaan pääsyn pelin Vita-versioon ilman lisäveloitusta, kunhan se vielä lähitulevaisuudessa vain julkaistaan.

PlayStation 4:n saadessa 2nd Encoren tulee Skullgirlsin PlayStation 3 -versio saamaan samalla myös mojovan päivityksen. Sen voimin PS3:n Skullgirls-mätkijät voivat esimerkiksi kolmen kuukauden ajan hankkia pelin uusimman Robo-Fortune-hahmon ilmaiseksi. Samalla PS3-versioon tuodaan myös taidegalleria sekä uusia ääniä, tutoriaaleja ja härnäysliikkeitä.

PlayStation 3:n lisäksi Skullgirls on parhaillaan saatavilla myös pc:lle ja Xbox 360:lle.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa