Kallotyttöjen kina ei ole ohi: PS4 ja Vita liittyvät taisteluun / Uutiset / pelaaja.fi

Kallotyttöjen kina ei ole ohi: PS4 ja Vita liittyvät taisteluun

11.07.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Pienen mutta sitäkin pippurisemman piirin taistelupeli Skullgirls on saapumassa PlayStation 4:lle ja Vitalle. Kahden vuoden ikäinen mättökokemus sijoittuu uusiin koteihinsa vielä tämän vuoden aikana.

PlayStation 4:lle ja Vitalle peli julkaistaan sen uudella Skullgirls: Encore -nimellä ja sen pitäisi olla uusilla alustoilla aikalailla kaiken kattava kokonaisuus. Vanhan tutun pääpelin ohella uusien versioiden luvataan sisältävän myös kaikki joukkorahoituksen avulla Skullgirlsiin kehitettävät lisäsisältöhahmot sekä kaiken maailman tarinatilat, kentät ja vastaavat, jotka peliin on ajan myötä lisätty.

Tarkempaa julkaisuajankohtaa kehittäjä Lab Zero Games ei ole vielä uusille versioille vielä antanut. Hinnoittelustakaan ei ole ollut vielä puhetta, joten mahdollisen Cross-Buy-mallin hyödyntäminen on sekin vielä arvoitus.

Jo ennalta Skullgirlsia on voinut pelata niin PlayStation 3:lla, Xbox 360:llä kuin pc:lläkin. Ainakin tällä hetkellä näyttää siltä, että Xbox One on jäämässä tyystin ilman kallotyttöjen kohtaamisia.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Onneksi odotin. Yksi pyyntö vielä, fyysinen versio? No jos odottais hieman lisää ja sit jos ei niin katsotaan viitsiikö digitaalista tukea vähän.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus käyttäjältä snaketus

Onneksi odotin. Yksi pyyntö vielä, fyysinen versio? No jos odottais hieman lisää ja sit jos ei niin katsotaan viitsiikö digitaalista tukea vähän.

Kympin indiepeli fyysisenä? Ellei kannessa ole Minecraft niin eipä taida toteutua. Ainakin PC versiossa (ja näyttäisi myös PS3 versiossa) DLC sisältö on ilmaisena jonkun aikaa julkaisun jälkeen, joten mitä aiemmin tuon pelin ostaa sitä enemmän ilmaista sisältöä siihen saa. Tällä hetkellä Big Band on mahdollista napata.

Meinasin ensin sanoa, etteikös Vita versiossa tämä ole hyvä asia ettei tarvi tuhatta pelikorttia kanniskella mukana, kunnes muistin Vitan muistikorttien hinnan ja katsoin PC version koon olevan lähemmäs 3 gigaa iso... Sony ei selvästi halua minun ostavan digitaalisena Vitalle pelejä :\