Kamppailulajiroolipeli Absolver kasvaa ja kehittyy vuonna 2018 / Uutiset / pelaaja.fi

Kamppailulajiroolipeli Absolver kasvaa ja kehittyy vuonna 2018

29.12.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Loppukesästä saapunut Absolver jatkuu kehittymistään myös vielä vuoden 2018 puolella. Pelin kotisivuilla ranskalaiskehittäjä Slocap on valottanut, mitä kaikkea uutta sen 25-henkinen tiimi on kaavaillut omalaatuiseen verkkomätkintäseikkailuun seuraavaksi.

Aluksi Slocap keskittyy nykyisen pelikokemuksen hiomiseen. Tämä tarkoittaa erityisesti bugikorjauksia ja käyttöliittymäparannuksia. Isompia muutoksia ja lisiä on kuitenkin myös tulossa. Ensimmäisten joukossa kaavailussa on ollut kaksi uutta Overtake-tilan karttaa ja pelin taistelukoulukuntien uudelleenrekantaminen. Uutta taistelutyyli äja lisävoimia kehitellään niitäkin.

Muotoaan hakee parhaillaan lisäksi uudenlainen PvP- ja PvE-sisältö. PvE-sisällön osalta Slocap haluaa tuoda pelaajille jotain yksin ja yhteistyönä pelattavaa koettavaa, joka ei koostuisi vain parista kertaalleen nopeasti läpäistävästä uudesta alueesta. Uudelleenpeluuarvo on siis erityisesti jotain, mitä Absolverin uutdella sisällöllä halutaan tarjota.

PvP:n osalta Absolveriin on rakenteilla ranked-tyypin pelitila, jonka tarkka toteutumismalli ei ole vielä täysin kehittäjienkään tiedossa. Sloclapilla myös todetaan, että sen verkkoarkkitehtuuri kaipaa sekin edelleen töitä.

Tietysti kehittäjillä piisaa ideoita kaukaisempaakin tulevaisuutta varten, kuten katselutilan ja uusien aseiden lisääminen. Luonnollisesti Sloclapin on tarkoitus kuitenkin keskittyä vain muutamaan uudistukseen ja hiontaan kerralla.

Lähde: Absolver (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.