Kannettava luolastoseikkailusarja Etrian Odyssey jatkuu usean uuden pelin voimin / Uutiset / pelaaja.fi

Kannettava luolastoseikkailusarja Etrian Odyssey jatkuu usean uuden pelin voimin

24.11.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Atlus on julkistanut kaksi uutta Etrian Odyssey -luolastoseikkailusarjan peliä. Lähitulevaisuudessa yhtiö on aikeissa julkaista ainakin Japanissa niin sekä Etrian Odyssey V:n että myös Etrian Odyssey and Mystery Dungeoniksi kutsutun seikkailun.

Etrian Odyssey V:stä toistaiseksi julkisuuteen on tuotu vain lyhyt teaser-video, mutta Mystery Dungeonista sen sijaan nähtäville on jo saatu ihan pelikuvaakin. Kuten pelin nimi viittaa, on tuotos yhdistelmä Etrian Odysseyta ja Spike Chunsoftin Mystery Dungeon -sarjaa, johon muun muassa Pokémonitkin ovat aiemmin sekaantuneet.

Etrian Odyssey and Mystery Dungeon on tupsahtamassa Japanissa 3DS:lle ensi vuoden maaliskuussa, kun taas Etrian Odyssey V:n julkaisuajankohdasta tai edes alustoista ei ole vielä tietoa. Ennen kumpaakaan peliä Japanissa nähdään 3DS:llä vielä tänä vuonna myös Etrian Odyssey II:n uusioversio Etrian Odyssey II Untold: The Knight of Fafnir.

Viimeisin kauppoihin lännessäkin asti saatu Etrian Odyssey oli sarjan ensimmäisen osan 3DS:lle päivittänyt Etrian Odyssey Untold: The Millennium Girl. Tällä viikolla kauppoihin saapuva Persona Q: Shadow of the Labyrinth on myös tyylillisesti hyvin samanlainen Etrian Odyssey -sarjan kanssa.

Lähde: Siliconera (1), (2)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Enpä tiedä, olen pelannut kahta sarjan peliä, nelosta sekä tuota The Millenium Girliä, joista jälkimmäinen jäi kesken, koska oli niin samanlainen kuin nelonen (plus tympeät pomotaistelut).

Käyttäjän Makedounia kuva
Makedounia
Lainaus käyttäjältä JNyknn

Enpä tiedä, olen pelannut kahta sarjan peliä, nelosta sekä tuota The Millenium Girliä, joista jälkimmäinen jäi kesken, koska oli niin samanlainen kuin nelonen (plus tympeät pomotaistelut).

Mikä vastuksista tekee sinun mielestä tympeitä?

Nostoja