Kannettavat superbiitit jytäävät Euroopassa tänä syksynä / Uutiset / pelaaja.fi

Kannettavat superbiitit jytäävät Euroopassa tänä syksynä

19.07.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Tuore PlayStation Vita -rytmipeli Superbeat: Xonic on saapumassa virallisesti Eurooppaan. Aiemmin tänä vuonna myös jo Amerikkaan vahvistettua peliä on tuomassa täkäläisille markkinoille julkaisija Rising Star Games, jonka on tarkoitus kaupitella sitä niin sekä digitaalisessa että myös fyysisessä paketissa.

Koskeusnäyttökeskeistä rytmipeluuta tarjoava Superbeat on korealaista alkuperää olevan Nurijoy-studion käsialaa. Pelitalo koostuu muutamista entisistä Pentavision-nimisen studion avainkehittäjistä. Poppoolla pitäisi olla siis rytmipelien kehitys verissä, sillä Pentavision toi maailmaan aikoinaan menestyksekkään DJMax-rytmipelisarjan.

Jo aiemmin Nurijoy on vastannut muun muassa oheisella videolla esitellyn Beatcraft: Cyclon -kolikkopelin kehityksestä. Tyylillisesti Superbeat seuraakin hieman sen jalanjälkiä, vaikkakin uutuuspeliä on kyllä mahdollista pelata myös Vitan nappuloita käyttäen. Kaiken kaikkiaan pelattavia biisejä Superbeatista pitäisi löytyä reilut 45 kappaletta.

Kuvissa Superbeat: Xonic näyttää seuraavalta.

Lähde: Rising Star Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Portable kuva
Portable

PItkästä aikaa uutta pelattavaa vitalle ja ilmeisesti vielä fyysisessä muodossa, pakko ottaa! Ja tuli myös hirveä hinku saada Beatcrafti omaan autotalliin!

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

Vitallehan näyttää tulevan rytmipelejä. Tämähän voisi olla enemmän makuuni, kun se oletettavasti sitältää muutakin kuin Japani-poppia, mikä sekin on sopivan kokoisina annoksina ihan okei. Jos arvostellut sen sallivat, niin menee kyllä hankintaan.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Vois itseasiassa suunnitella ostavansa jotain Vitalle! Mikäli siis saan fyysisen käsiini. Laite on ollut jo kauan, mutta ainuttakaan peliä en ole sillä pelannut, mitä nyt pari kertaa striimannut PS4:sta vessaan.

Nostoja