Kansakunnat nousevat ja kaatuvat – Civilization VI:n ensimmäinen laajennus tuo rutkasti lisää pelattavaa

Firaxis on julkistanut Civilization VI:n ensimmäisen virallisen laajennuksen, Rise and Fallin, joka tuo peliin rutkasti uutta sisältöä.

29.11.2017 10:56

Firaxis on julkistanut strategiapeli Civilization VI:n ensimmäisen virallisen laajennuksen, Rise and Fallin.

Studio lupaa Rise and Fallin lisäävän peliin uusia vaihtoehtoja, strategioita ja haasteita tuomalla peliin muun muassa Great Ages -vaiheen, kaupunkien uskollisuuden, kuvernöörit, uusia liittolaismahdollisuuksia sekä yhdeksän uutta johtajaa ja kahdeksan kansakuntaa.

Great Ages muuttaa pelinkulkua siten, että tiettyjen historiallisten hetkien kautta kansakunnat saattavat ajautua joko pimeään tai kultaiseen aikaan, jotka tuovat omat haasteet tai bonukset valtioille.

Kaupunkien uskollisuus vaikuttaa puolestaan tuotantokykyyn sekä saattaa liian matalaksi tiputtuaan aiheuttaa kapinoita. Pahimmillaan alhainen uskollisuus voi johtaa itsenäistymiseen tai toisen valtion alaisuuteen. Uusilla kuvernööreillä pystyy parantamaan kaupunkien uskollisuutta, minkä lisäksi heillä on omat erikoiskyvyt ja kykypuut kehitettäväksi.

Liittolaisuuksia aiotaan myös parannella lisäämällä liittolaistyyppejä sekä kansakunnille mahdollisuuksia lyöttäytyä hetkellisesti yhteen suurvaltoja vastaan.

Lopuksi laajennus lisää vielä uusia rakennettavia ja luonnon ihmeitä, yksiköitä, kaupunginosia, rakennuksia ja resursseja haalittavaksi.

Civilization VI: Rise and Fall julkaistaan pc:lle 8. helmikuuta.

Lisää luettavaa