Wii U:n julkaisupeleihin lukeutunut selviytymisseikkailu ZombiU on ollut tappiollinen sijoitus Ubisoftille. Haastattelussaan Gamesindustry Internationalin kanssa ranskalaispelitalon toimitusjohtaja Yves Guillemot on kertonut, että voitosta jäätiin jopa niinkin kauas, ettei jatko-osaa varten ole tehty suunnitelmia ja ettei kiinnostusta moista kohtaan juuri muutenkaan ole.

Gamesindustryn tietojen mukaan ZombiU:n kaivattua heikompi menekki vaikutti myös siihen, mitä Rayman Legends -tasoloikinnalle lähdettiin tekemään. Peli oli alkujaan Wii U:n yksinoikeus ja saapumassa näin kauppoihin jo helmikuussa, kunnes Ubisoft päätti lykätä sen julkaisua ryhdyttyään työstämään versiot myös PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle ja Vitalle.

Pelinä ZombiU on ollut varsin mielipiteitä jakava tuotos. Osa pelaajista on pitänyt sitä peräti parhaimpana konsolien selviytymiskauhupelinä aikoihin, kun taas jotkut ovat kuvailleet sitä lähinnä kömpelöllä krikettimailalla varustetuksi keskinkertaiseksi zombimätöksi.

Toukokuussa Ubisoft Montpellierin kehittäjä kertoi studion työstävän peliin liittyvää uutta prototyyppiä. Minkäänlaista lupausta jatkolle ei kuitenkaan ole annettu.

Pelaajan arvostelun ZombiU:sta voi kurkata tästä.

Lähde: Gamesindustry

Lisää luettavaa