Kaoottista vuohimenoa tiedossa jälleen loppuvuodesta – Goat Simulator 3 sai julkaisupäivän / Uutiset / pelaaja.fi

Kaoottista vuohimenoa tiedossa jälleen loppuvuodesta – Goat Simulator 3 sai julkaisupäivän

29.07.2022 // Kirjoittanut: Ira Hurskainen
0

Ensimmäinen Goat Simulator -peli julkaistiin keväällä 2014 ja se sai osakseen suurta huomiota hullunkurisen ideansa vuoksi. Nyt kahdeksan vuotta myöhemmin vuohihassuttelu on saamassa jatkoa; Goat Simulator 3 saapuu kauppojen hyllyihin 17. marraskuuta.

Jatko-osa jättää nimessään välistä kokonaan numeron kaksi ja hyppää sen sijaan suoraan kolmoseen. Pelin kehittelijät ruotsalaiselta Coffee Stain Studiosilta kertoivat PlayStationille syitä tälle poikkeukselliselle numerovalinnalleen.

Vahvasti huumorisävytteiset vastaukset muun muassa kuvailevat tekijöiden unohtaneen, etteivät he vielä olleet tehneet Goat Simulator 2 -peliä ja että nimeen päädyttiin God of War: Ragnarokin oltua jo varattu. Eräs tekijöistä myös epäilee kyseessä olevan vain kirjoitusvirhe ja toinen uskoo nimen juontavan juurensa pelin kansikuvitukseen, jossa komeilee vieretysten kolme vuohea.

Goat Simulator 3 tulee olemaan pelattavissa Windowsilla, PlayStation 5:llä sekä Xbox Series -konsoleilla. Alla uutuuspelistä aikaisemmin julkaistu traileri.

Lähde: PlayStation

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.