Kapinahenkeä vai jotain aivan muuta? Metal Gear Survivesta löytyi salainen tribuutti Kojima Productionsille / Uutiset / pelaaja.fi

Kapinahenkeä vai jotain aivan muuta? Metal Gear Survivesta löytyi salainen tribuutti Kojima Productionsille

26.02.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Viime viikolla julkaistu Metal Gear Survive vaikuttaisi sisältävän mielenkiintoisen kunnianosoituksen pelisarjaa aiemmin kehittäneelle Kojima Productions -tiimille. Aivan pelin alussa pelaajalle esitellään lista sotilaiden koodinimistä, joiden joukosta on löydettävissä piilotettu viesti "KJP FOREVER".

Löytö on herättänyt tietysti saman tien spekulaatioita siitä, miten viesti on päätynyt osaksi peliä.  Puhtaasta sattumasta on tuskin ollut ainakaan kyse, sillä viesti on löydettävissä Metal Gear Surviven alkuvälipätkistä hyvin johdonmukaisella tavalla. Arvailujen kohteena onkin ollut lähinnä se, onko pelin koko kehitystiimi ja näin siis periaatteessa Konami itse ollut viestin takana, vai onko se ujutettu mukaan sittenkin varovaisemmin vain muutaman yksilön toimesta.

Samaisessa nimilistassa on nähtävissä myös viittauksia Metal Gear Survive -ohjaaja Yota Tsutsumizakiin (Bastard Yota) ja tuottajaan Yuji Korekadoon (Cunning Yuji), jotka on huvittavasti merkitty välipätkässä luvatta poissaoleviksi. Kyseiset viittaukset ovat kuitenkin sen verran selviä, että niitä on tuskin lisätty mukaan erityisen salailevasti.

Kojima Productions -nimeä kantaa nykyisin Metal Gear -sarjan isähahmona tunnetun Hideo Kojiman oma itsenäinen pelitalo. Kojima päätyi perustamaan yhtiön, kun tämä sai hämmentävissä olosuhteissa lähtöpassit Konamilta Metal Gear Solid V: The Phantom Painin valmistumisen tienoilla. Samalla Konami luopui alkuperäisen Kojima Productions -nimen käytöstä. Metal Gear Survive on ollut ensimmäinen Metal Gear -videopeli, joka on kehitetty Konamilla Kojiman lähdön jälkeen.

Lähde: Reddit

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen
Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Hah. :D

Nostoja