Karaoken aika on ohi – Sony sulkee SingStarin serverit alkuvuodesta / Uutiset / pelaaja.fi

Karaoken aika on ohi – Sony sulkee SingStarin serverit alkuvuodesta

5.11.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
2
SingStar

Sony on ilmoittanut sulkevansa pitkäikäisen SingStar-karaokepelin serverit ensi vuonna pysyvästi kaikilla alustoilla.

SingStoren palvelimet katkaistaan 31. tammikuuta, jolloin pelin kaikki verkkotoiminnot ja digitaalisen musiikin osto- ja latausmahdollisuudet poistetaan PlayStation 4:llä, PlayStation 3:lla, PS Vitalla ja PSP:llä.

Pelejä on kuitenkin mahdollista pelata vielä kyseisen päivämäärän jälkeen offline-tilassa. Tämä koskee fyysisiä SingStar-levyjä, aiemmin ostettuja ja konsolille ladattuja kappaleita sekä Party Mode -tilaa. Lisäksi käyttäjät voivat ylläpitää tilastoja offline-tilassa, napata kuvia ja videoita suorituksistaan sekä luoda omia soittolistoja.

PS4:n käyttäjät voivat lisäksi ladata uudelleen aiemmin lataamansa ja poistamansa kappaleet, mutta PS3-käyttäjien täytyy ladata ostetut kappaleet säilöön ennen servereiden sulkemista.

Ensimmäinen SingStar julkaistiin PlayStation 2:lle vuonna 2004. PlayStation 4 -versio julkaistiin ilmaisena sovelluksena. Suomessa nähtiin lisäksi useita suomalaisten artistien kappaleita sisältäviä SingStar-pelejä.

Lähde: Sony

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän mantelirapu kuva
mantelirapu

Kyllä muiden konsolien servusulkemiset ymmärtää mutta että ps4 myös. On hauskoja hetkiä vietetty kyllä kavereiden kanssa ps2 yli 10 vuotta sitten.

Käyttäjän Portable kuva
Portable
Lainaus mantelirapu

Kyllä muiden konsolien servusulkemiset ymmärtää mutta että ps4 myös. On hauskoja hetkiä vietetty kyllä kavereiden kanssa ps2 yli 10 vuotta sitten.

Gravity rush 2, neva förget