Karhumaailmanloppu on todellisuutta uudessa The Behemoth -pelissä / Uutiset / pelaaja.fi

Karhumaailmanloppu on todellisuutta uudessa The Behemoth -pelissä

20.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Castle Crashers -kehittäjä The Behemoth on paljastamassa seuraavan pelinsä pian. Työnimellä Game 4 kulkevasta projektista on julkaistu nyt ensimmäinen kiusoittelutraileri, jossa mystinen karhumaailmanloppu on laittanut kaikki mullin mallin.

The Behemothin virallisen blogin mukaan Game 4:ää on kehitetty siitä lähtien, kun kehittäjät saivat ulos Battleblock Theaterin Xbox 360:lle viime vuonna. Tiedossa ei tarkalleen ole vielä, millainen peli kyseessä on. The Behemoth on toistaiseksi kertonut vain, että Game 4 edustaa genreä, jollaisen parissa studio ei ole vielä aiemmin työskennellyt.

Game 4:n on tarkoitus olla pelattavissa 29. elokuuta starttaavilla PAX Prime -messuilla Yhdysvalloissa.

The Behemoth ei ole tosin ainut tunnettu pienemmän piirin kehittäjä, joka on hiljattain lähtenyt kiusoittelulinjalle. Myös Super Meat Boysta tunnettu Team Meat nimittäin julkaisi hiljattain mystisen A Voyeur for September -nimisen videon, joka ilmeisesti vihjaa jonkinlaisen "live action -hiippailupelin" tulosta. Reilun vuoden ajan Team Meatin on tiedetty olleen kiireinen lähinnä kissapelinä Mew-Genicsin kanssa, minkä ohella studion perustajajäsen Edmund McMillen on myös avitellu Binding of Isaac Rebirthin kehityksessä.

Ilmeisesti myös A Voyeur for September -mysteeri selviää myös PAXin aikana.

Lähde: The Behemot, Team Meat

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Olisi kyllä mukava tietää alusta mille behemothin tuotos on tulossa. Jotenkin tuntuisi oudolta että tässä vaiheessa enää vain 360:lle julkaisisivat pelejään.

Nostoja